Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Kalle Rovanpera a obţinut al doilea titlu mondial în WRC

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21364333/1/profimedia-0817850773.jpg

Kalle Rovanperä a devenit dublu campion WRC, obţinând titlul duminică, după ce a terminat pe locul doi la general la Central European Rally, penultima etapă a sezonului.

Deoarece a terminat pe locul doi, după Thierry Neuville, în această penultimă etapă, pilotul de 23 de ani s-a asigurat că nu mai poate fi depăşit în clasamentul general al sezonului 2023.

În urmă cu doar un an, Rovanperä a intrat în istorie devenind cel mai tânăr campion WRC din toate timpurile. Astăzi, el se alătură unor nume legendare precum Carlos Sainz, Walter Röhrl şi Miki Biasion ca dublu campion.

Sezonul de campionat se va încheia în Asia luna viitoare, la FORUM8 Rally Japan. Evenimentul va avea loc în perioada 16 - 19 noiembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele