Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Kante a fost văzut azi la antrenamente şi urmează să semneze contractul

Chelsea Publicat pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21026795/1/kan.jpg

N'Golo Kante (31 de ani) a revenit marţi la antrenamentele lui Chelsea! Mijlocaşul a fost pentru o bună perioadă de timp accidentat, ultima prezenţă în tricoul londonezilor fiind consemnată în august anul trecut, în etapa a 2-a din Premier League, campionat care se vede pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Astfel, conform presei engleze, pentru ca mijlocaşul francez să vadă că e susţinut de conducere, va semna în aceste zile prelungirea acordului, actualul fiind scadent în iulie, la finalul actualului sezon.

În acest moment, există anumite neînţelegeri cu privire la durată, pentru că londonezii pun pe masă un contract pe doi ani cu opţiune de prelungire pe încă unul, iar jucătorul vrea din start un contract mai lung.

Kante s-a accidentat la ischiogambieri în august, după care accidentarea a recidivat în octombrie şi jucătorul a fost operat. El a ratat din cauza accidentării participarea la Cupa Mondială din Qatar cu naţionala Franţei.

Kante, dorit de Barcelona

Potrivit jurnalistului sportiv Albert Roge de la Relevo, mijlocaşul de la Chelsea ar fi principala opţiune pentru a-l înlocui pe Sergio Busquets la Barcelona, care îşi va încheia, la rândul său, contractul cu echipa catalană la finele acestui sezon.

Liber de contract în iunie 2023 dacă nu va ajunge la acord cu Chelsea, deşi e puţin probabil, francezul încă nu şi-a prelungit acordul cu clubul din Premier League. În dificultate la Londra după multiple accidentări, mijlocaşul trece printr-o perioadă mai grea, el absentând şi de la Cupa Mondială din Qatar.

  • Kante este cotat la 30 de milioane de euro, conform Tranfermarkt.com
  • Mijlocaşul venit în vara lui 2016 de la Leicester City în schimbul sumei de 35 de milioane de euro, a adunat 262 de partide în tricoul lui Chelsea, marcând 13 goluri şi oferind 15 assist-uri

Chelsea, 0-1 cu Southampton

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele