Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Kante e considerat deja câştigătorul Balonului de Aur

Chelsea Publicat pe 6 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20233530/1/kante.jpg

Chelsea are toate şansele să dea jucătorul câştigător al Balonului de Aur în acest an, după ce a luat Liga Campionilor. Tot mai multe voci din fotbalul european îl văd, deja, învingător pe N'Golo Kante (30 de ani), poate, cel mai bun mijlocaş din lume la ora actuală.

Cel puţin, selecţionerul Franţei îl vede deja câştigător pe N'Golo Kante. ”N'Golo nu are cifrele unui atacant. Poate să marcheze câteva goluri, dar, pentru ceea ce reuşeşte el să facă... cred că toată lumea a văzut ultimele lui meciuri, în special finala Champions League. N'Golo este o forţă.

Balonul de Aur? Îl merită. Voi ştiţi criteriile aşa cum le ştiu şi eu. De obicei se încadrează aici jucătorii ofensivi. Când a fost un fundaş sau un mijlocaş câştigător, s-a întâmplat pentru că nu a existat un atacant care să-şi pună amprenta în anul respectiv”, a spus Deschamps.

Colegul de la naţionala Franţei, Paul Pogba, a declarat:

Ceea ce vreau să spun întregii lumi este că N’Golo Kante pe care l-am văzut în ultimele luni este acelaşi dintotdeauna. Vorbim mult despre performanţele sale, dar mereu a fost la fel de bun.

Nu a fost Cristiano sau Messi în semifinale, aşa că este bine să vedem şi evoluţiile mijlocaşilor sau chiar ale fundaşilor. Am spus acum ceva timp că ar fi bine, dacă Chelsea va câştiga, ca N’Golo Kante să primească Balonul de Aur. El ar merita”.

După finala Ligii Campionilor s-a făcut un nou clasament al listei cu favoriţii la Balonul de Aur. Acum, primul în top este N'golo Kante, mijlocaşul lui Chelsea, care are parte de un sezon extraordinar, ieşind la rampă atât din perspectiva jocului de echipă, cât şi din perspectivă individuală.

Potrivit Goal, clasamentul arată astfel în acest moment:

1. N'golo Kanté - Chelsea
2. Kylian Mbappe - PSG
3. Robert Lewandowski - Bayern
4. Kevin De Bruyne - Manchester City
5. Leo Messi - FC Barcelona
6. Ruben Dias - Manchester City
7. Romelu Lukaku - Inter
8. Karim Benzema - Real Madrid
9. Phil Foden - Manchester City
10. Cristiano Ronaldo - Juventus
11. Erling Braut Haaland - Borussia
12. Ilkay Gundogan - Manchester City
13. Mason Mount - Chelsea
14. Bruno Fernandes - Manchester United
15. Harry Kane - Tottenham
16. Luis Suarez - Atletico
17. Jadon Sancho - Borussia
18. Thomas Muller - Bayern
19. Gerard Moreno - Villarreal
20. Neymar - PSG

Mijlocaşul francez N'Golo Kante a fost desemnat jucătorul finalei Ligii Campionilor, câştigată de Chelsea, scor 1-0, cu Manchester City. Kante a avut o influenţă extraordinară la mijlocul terenului, au afirmat observatorii tehnici ai UEFA, John Peacock şi Patrick Vieira.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele