Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Karim Benzema a luat decizia! La ce echipă vrea francezul să se retragă: ”Nu există altă opţiune pentru mine”

Real Madrid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20891909/1/profimedia-0731331351.jpg

Karim Benzema (34 de ani), proaspătul câştigător al balonului de aur, a dezvăluit numele echipei de la care vrea să se retragă.

Atacantul francez a câştigat pentru prima dată în cariera sa Balonul de Aur, în urma unui sezon fantastic reuşit de el. Benzema le-a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături şi l-au sprijinit necondiţionat şi a ţinut să vorbească despre momentul retragerii sale din fotbal. 

"O să mă retrag de la Real Madrid. Nu există altă opţiune pentru mine", a spus Benzema, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Benzema a fost adus de ”Los Blancos” în 2009, de la Lyon şi mai are contract cu madrilenii până în vara anului viitor. El este în continuare o piesă de bază în atacul lui Carlo Ancelotti şi cel mai probabil va primi o ofertă de prelungire.

Francezul nu s-a putut opri din zâmbit în momentul în care îşi susţinea discursul, după câştigarea celui mai prestigios trofeu individual din lumea fotbalului.

"Să văd acest trofeu în faţa mea mă face foarte mândru. A fost un vis pe care l-am avut din copilărie şi pentru care am depus toată munca. Nu m-am dat bătut niciodată. Mereu am crezut că orice este posibil, iar când nu am mai fost ales în echipa Franţei, nu m-am oprit să muncesc din greu.

Sunt foarte mândru de călătoria mea până aici. Nu a fost uşor, a fost greu atât pentru mine, cât şi pentru familia mea.  Să stau astăzi aici pentru prima dată mă face foarte fericit şi voi continua să muncesc", a declarat Benzema.

  • 615 meciuri, 328 de goluri şi 160 de pase decisive reprezintă cifrele lui Benzema în cei 13 ani petrecuţi la Real Madrid
  • Atacantul francez este cotat la 30 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele