Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Karim Benzema a primit prelungirea contractuală de la Real Madrid. Noua durată a înţelegerii

Real Madrid Publicat pe 11 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20287909/1/profimedia-0604638898.jpg

Karim Benzema (33 de ani) a tras, la propriu, Real Madrid sezonul trecut. A fost, de departe, cel mai bun om al spaniolilor într-un an competiţional modest, comparativ cu ceea ce vrea cu adevărat o echipă precum Real Madrid. Tocmai din acest motiv, conducătorii i-au oferit un nou contract pe care, se pare, îl va şi semna.

Francezului i-a fost pus în faţă un contract pe patru ani, ceea ce înseamnă că va juca până la 37 de ani, pe care îl va semna după ce revine din vacanţă. În acest moment, el se odihneşte după ce a participat la Campionatul European.

Sezonul trecut, francezul a marcat de 30 de ori şi a oferit nouă pase decisive în 46 de confruntări, pentru Real Madrid.

Karim Benzema a revenit la naţionala Franţei după o absenţă de şase ani, el fiind convocat de selecţionerul Didier Deschamps pentru Euro-2020. Benzema a fost suspendat de la naţionala Franţei în decembrie 2015, ca urmare a implicării în cazul de şantaj contra unui coechipier, Mathieu Valbuena.

Ultimul meci jucat de atacantul Realului în tricoul ”cocoşilor galici”, înainte de EURO, a fost în octombrie 2015 şi în total el a strâns 87 de prezenţe la prima reprezentativă, pentru care a marcat de 31 de ori.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele