Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Karim Benzema, apt pentru meciul cu Liverpool, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Anunţul lui Carlo Ancelotti

Real Madrid Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21057403/1/twitter-benzema-1.jpg

Atacantul Karim Benzema, absent de la meciul lui Real Madrid din weekend, va fi sută la sută pregătit pentru meciul cu Liverpool, de miercuri, din Liga Campionilor, a declarat antrenorul formaţiei Real Madrid, Carlo Ancelotti.

  • Partida Real Madrid – Liverpool e LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, miercuri, de la ora 22:00!

Este bine. Miercuri, va fi la sută la sută. S-a întors pentru antrenamentul colectiv duminică şi mai făcuse câteva şedinţe înainte. Este temeinic, supramotivat. Pentru Karim, pentru club, este o competiţie foarte importantă”, a subliniat, marţi, Ancelotti.

Tehnicianul italian a preferat să nu discute despre relaţia atacantului său cu selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, după o nouă tensiune în jurul condiţiilor plecării lui Benzema din Qatar, chiar înainte de Cupa Mondială 2022. ”Este o chestiune personală. Îi respect foarte mult pe amândoi, Didier Deschamps a jucat şi pentru mine.

Dar este un subiect despre care Karim nu vorbeşte deloc, aşa că nu cred că îl afectează, deloc”, a spus Ancelotti.

Meciul Real Madrid - Liverpool, din returul optimilor Ligii Campionilor, va avea loc, miercuri, de la ora 22.00. În tur, madrilenii s-au impus, scor 5-2.

Mişcarea Realului după scandalul de corupţie în care este implicată Barcelona

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a convocat de urgenţă Consiliul de Administraţie pentru a decide ce măsuri ar trebui luate după ce FC Barcelona şi doi dintre foştii săi preşedinţi au fost acuzaţi de „corupţie”, „încălcare a încrederii” şi „înregistrări comerciale false” în cazul plăţilor suspecte către Jose Maria Enriquez Negreira, fost conducător al arbitrajului spaniol, de asemenea urmărit penal.

Consiliul de Administraţie va avea loc duminică şi are ca scop „deciderea asupra acţiunilor pe care Real Madrid le consideră adecvate în legătură cu această problemă”, se arată în comunicat.

Dacă sancţiuni financiare se pot aplica, este, conform regulilor în vigoare, imposibil ca FC Barcelona să fie penalizată la nivel sportiv. Faptele datând de mai bine de cinci ani, sunt acum prescrise, după cum a afirmat Javier Tebas, preşedintele LaLiga.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele