Ultima oră
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers

Karim Benzema poate pleca de la Real Madrid, chiar la echipa pe care a răpus-o în Champions League

Manchester United Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20701821/1/ben.jpg

Karim Benzema traversează cea mai bună perioadă a carierei sale şi este favorit la câştigarea balonului de aur, dar o poate părăsi pe Real Madrid la finalul acestui sezon. 

Atacantul francez, în vârstă de 34 de ani mai are contract cu ”Los Blancos” până în vara anului 2023, iar conducerea clubului a început discuţiile pentru semnarea unui nou contract cu actualul glogheter al echipei. 

Cei de la El Nacional au dezvălui că Florentino Perez i-a propus lui Benzema un contract pe încă un an, asta însemnând că actuala înţelegere se va prelungi până în vara anului 2024. Francezul nu a fost încântat de propunerea preşedintelui madrilen, el dorindu-şi o prelungire pe cel puţin doi ani, mai ales după performanţele pe care le-a avut în acest sezon.

Florentino Perez este cunoscut pentru faptul că oferă prelungiri de contract pe o perioadă de un an, jucătorilor care sunt aproape de vârsta retragerii. Luka Modric este cel mai recent exemplu, croatul în vârstă de 36 de ani, a acceptat o reînoire a contractului pe încă un an. 

Sergio Ramos, însă a plecat vara trecută la PSG din această cauză. Spaniolul îşi dorea o prelungire pe cel puţin doi ani, dar nu a putut ajunge la o înţelegere cu preşedintele clubului din Madrid.

Cine ar vrea să îl transfere pe Karim Benzema 

Aceeaşi sursă vorbeşte şi despre interesul lui PSG pentru atacant. Parizienii, pe care Benzema i-a eliminat din UEFA Champions League, în urma unui ”hattrick” marcat pe ”Bernabeu”, îl doresc foarte tare şi nu ar avea probleme în a-i oferi un contract pe mai multe sezoane.

  • Karim Benzema a marcat în acest sezon 41 de goluri în tot atâtea apariţii pentru Real Madrid. 

 

mail-share icon Email
viewscnt