Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Kazahstan intră în calendarul MotoGP din sezonul 2023!

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20871499/1/motohp.jpg

Marele Premiu al Kazahstanului va intra în calendarul MotoGP în 2023, a anunţat marţi promotorul Campionatului Mondial, Dorna, marcând sosirea categoriei "regină" a sportului motociclist pentru prima dată în Asia Centrală.

Grand Prix-ul, a cărui dată nu a fost încă comunicată, va fi programat pe circuitul Sokol, descris ca fiind „un complex nou-nouţ pentru sporturi cu motor construit în centrul Asiei Centrale” situat în afara oraşului Alma Ata, cel mai mare oraş din ţară.

Kazahstanul devine a 30-a ţară care găzduieşte un Grand Prix din 1949.

Confruntat cu o scădere a prezenţei la unele Mari Premii europene, promotorul MotoGP caută să extindă audienţa sa globală.

Pe lângă Kazahstan, Dorna a anunţat săptămâna trecută că lucrează cu autorităţile indiene în vederea găzduirii „în viitorul apropiat” a unui Grand Prix în India.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele