Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Kelly Meafua, rugbyst samoan de la Montauban, s-a sinucis la 32 de ani

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20698256/1/mea.jpg

Kelly Meafua, rugbyst samoan de la Montauban, un club Pro D2, s-a sinucis în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a sărit în Tarn de pe un pod, a aflat AFP de la o sursă apropiată clubului, confirmând informaţii de la La Dépêche du Midi.

Tânărul de 32 de ani participase cu câteva ore mai devreme la victoria echipei sale împotriva lui Narbonne (48-40) pentru ultimul său joc acasă al sezonului.

Potrivit mai multor mărturii, el părăsea un club de noapte din centrul oraşului Montauban înainte de a fi văzut sărind de pe Pont-Vieux, înalt de 22 de metri.

Unul dintre coechipierii săi, recuzita francez Christopher Vaotoa, a sărit în apă pentru a-l ajuta. Salvat rapid de pompieri, acesta din urmă a fost dus la spital în stare de hipotermie înainte ca trupul lui Meafua să fie găsit dimineaţa devreme. Procurorul din Montauban, Bruno Sauvage, favorizează traseul unui "accident dramatic".

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele