Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Keşeru, gol contra fostei sale echipe. ”Atâta timp cât am plăcere nu o să mă retrag”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20890220/1/keseru.jpg

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1, pe teren propriu, contra celor de la UTA Arad, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Este a treia victorie consecutivă în campionat pentru formaţia din Capitală. Cele mai importante faze se pot vedea aici.

Claudiu Keşeru a marcat contra fostei sale echipe, însă a fost insuficient ca cei de la UTA să plece cu măcar un punct. Experimentatul atacant a declarat că se simte bine şi nu se gândeşte în viitorul apropiat la retragere.

”A fost o revedere foarte plăcută, chiar dacă a fost un moment mai puţin bun prin care ei trec. Am încercat să le zic câte un cuvânt pe suflet. L-am văzut pe Olaru foarte abătut, dar evoluţia lui mi-a arătat că poate să treacă peste aceste lucruri.

Eu sunt aici, mă pregătesc foarte bine, fac tot ceea ce ţine de mine, dar antrenorul decide când să mă introducă.

Astăzi mi-am dorit să marchez, dar nu am sărbătorit golul din respect pentru acest club şi pentru suporteri. Mi-am făcut scenariul în cap Atâta timp cât simt că pot şi am emoţie când joc, nu o să mă opresc. Cele 10 minute pe care le joc în ultimul timp, îmi dau viaţa. Cât se apelează la mine, eu intru cu determinare.

Să mă retrag? Doamne Fereşte! Parametrii pe care îi am şi tot ce fac, atâta timp cât am plăcere nu o să mă retrag.

 (n.r. despre plecarea de la UTA), nu am venit aici pentru bani, e cel mai mic contract al meu, dar în momentul în care în decembrie se va termina, vom discuta”
, a spus Keşeru, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele