Ultima oră
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj

Khabib Nurmagomedov, în doliu! Tatăl sportivului a murit din cauza Covid-19

UFC Publicat pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19410645/1/khabib.jpg

Tatăl şi antrenorul starului UFC Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap Nurmagomedov, spitalizat de la jumătatea lunii mai după ce a fost găsit infectat cu coronavirus, a murit din cauza unor complicaţii legate de Covid-19, informează rt.com.

Bărbatul avea 57 de ani.

Abdulmanap Nurmagomedov a contractat coronavirusul la sfârşitul lunii aprilie. Iniţial el a refuzat să fie testat. După o perioadă, starea sa s-a degradat şi a suferit o criză cardiacă. Bărbatul a avut nevoie de un bypass de urgenţă, după care a fost plasat de două ori în comă indusă. El a murit la un spital din Moscova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele