Ultima oră
VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB
Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | Coman, discurs sincer. ”Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm” VIDEO | Coman, discurs sincer. ”Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm”
Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj” Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj”
Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze” Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze”
Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup

"Khaos" în cuşcă! VIDEO | Mister KO a mai făcut o victimă în UFC

UFC Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

Mister KO a mai făcut o victimă în UFC. Un american, care a câştigat jumătate dintre meciuri în prima rundă, nu s-a dezminţit nici acum. A avut nevoie de doar 30 de secunde.

Khaos Williams a mai făcut o victimă celebră în UFC, şi nu oricum. În direct pe Look Sport+, americanul l-a lăsat inconştient pe marele favorit al meciului, ganezul Abdul Razak Alhassan. Toţi pariorii l-au văzut învingător pe african înaintea partidei cu Williams, dar o lovitură perfectă în bărbie a răsturnat toate calculele. Khaos Williams a ajuns la 11 victorii în UFC, dintre care şase au fost reuşite prin knock-out în prima rundă.

Nu a fost, însă, lovitura sezonului. Acum o lună, un american a intrat direct în istorie cu acest knock-out.

În gala din weekend am avut şi un main event spectaculos. Brazilianul Rafael dos Anjos a câştigat la limită în faţa americanului Paul Felder. Nu toţi cei 3 arbitri l-au declarat învingător pe Rafael, însă brazilianul a reuşit să iasă triumfător din cuşcă după un meci cu lovituri spectaculoase. Şi fetele s-au luptat în gala din Las Vegas. Ashley Yoder a câştigat clar în faţa adversarei sale. Cele două nu s-au menajat deloc pe durata celor trei runde. Spectacolul din UFC continuă şi duminică. De la ora 5 dimineaţa, pe Look Sport 3 Motors & Fights, va fi o nouă gală din cel mai dur sport de contact din lume.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele