Ultima oră
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”
PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax
Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros

"Khaos" în cuşcă! VIDEO | Mister KO a mai făcut o victimă în UFC

UFC Publicat pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

Mister KO a mai făcut o victimă în UFC. Un american, care a câştigat jumătate dintre meciuri în prima rundă, nu s-a dezminţit nici acum. A avut nevoie de doar 30 de secunde.

Khaos Williams a mai făcut o victimă celebră în UFC, şi nu oricum. În direct pe Look Sport+, americanul l-a lăsat inconştient pe marele favorit al meciului, ganezul Abdul Razak Alhassan. Toţi pariorii l-au văzut învingător pe african înaintea partidei cu Williams, dar o lovitură perfectă în bărbie a răsturnat toate calculele. Khaos Williams a ajuns la 11 victorii în UFC, dintre care şase au fost reuşite prin knock-out în prima rundă.

Nu a fost, însă, lovitura sezonului. Acum o lună, un american a intrat direct în istorie cu acest knock-out.

În gala din weekend am avut şi un main event spectaculos. Brazilianul Rafael dos Anjos a câştigat la limită în faţa americanului Paul Felder. Nu toţi cei 3 arbitri l-au declarat învingător pe Rafael, însă brazilianul a reuşit să iasă triumfător din cuşcă după un meci cu lovituri spectaculoase. Şi fetele s-au luptat în gala din Las Vegas. Ashley Yoder a câştigat clar în faţa adversarei sale. Cele două nu s-au menajat deloc pe durata celor trei runde. Spectacolul din UFC continuă şi duminică. De la ora 5 dimineaţa, pe Look Sport 3 Motors & Fights, va fi o nouă gală din cel mai dur sport de contact din lume.

mail-share icon Email
viewscnt