Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

Kim Rasmussen aduce o nouă performanţă mare pentru handbalul românesc. ”Sunt mândru şi fericit pentru ele”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21077434/1/rapid-bucuresti-krim-mercator-ljubljana-liga-campionilor-26-03-2023-1.jpg

Rapid Bucureşti s-a calificat pe teren propriu, în sferturile Ligii Campionilor, după ce a învins formaţia Krim Ljubljana, scor 30-24 (12-8), în manşa retur din optimile de finală.

Rapid va întâlni deţinătoarea trofeului în sferturi, Vipers.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Polman 8 goluri, Grozav 6, Kanor 5, pentru Rapid, respectiv Rosiak 7, Dmitrieva 5, Radicevic 5, pentru Krim.

Antrenorul campioanei României, Kim Rasmussen s-a declarat încântat de performanţa elevelor sale, care au reşit să surmonteze eşecul cu 5 goluri din tur.

 

”În final sunt fericit că am reuşit, pentru că cred că am meritat victoria astăzi.

Cu o săptămână înainte de meciul tur cu Krim, am avut accidentări, meci la Zalău. Săptămâna aceasta am avut toate jucătoarele la dispoziţie, aşa că am tras şi mai mult. Ca antrenor, ăsta e lucrul pe care îl vrei.

Sunt mândru şi fericit pentru ele, pentru staff şi pentru toată lumea. Ne vom hrăni cu această energie, cu asemenea atitudine vrem să jucăm mereu”,
a declarat danezul, la finele partidei.

În celelalte dispute tur din optimi s-au înregistrat rezultatele: Odense – Storhamar 30-30 (30-22 în tur), FTC Budapesta – Buducnost 27-22 (28-24 în tur), Team Esbjerg – Brest 27-24 (28-25 în tur).

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele