Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

Kimmich, sincer după plecarea lui Nagelsmann de la Bayern Munchen: ”Nu am fost constant buni şi nu am obţinut rezultate!”

Bayern Munchen Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21077224/1/profimedia-0764917351.jpg

Naţionala Germaniei a câştigat cu 2-0 în faţa reprezentativei din Peru într-un meci amical. Cu această ocazie, internaţionalii de la Bayern Munchen au vorbit despre demiterea antrenorului Julian Nagelsmann şi numirea lui Thomas Tuchel.

În timp ce Joshua Kimmich a recunoscut că este şi vina fotbaliştilor pentru înlocuirea antrenorului principal, Leon Goretzka s-a arătat afectat emoţional de plecarea lui Nagelsmann din tabăra bavarezilor. 

Discursul de lider al lui Joshua Kimmich

”O schimbare de antrenor este întotdeauna dezamăgitoare pentru că înseamnă şi că noi, jucătorii, nu am fost constant buni şi nu am obţinut rezultate.

Dacă am fi făcut-o, schimbarea antrenorului nu s-ar fi produs. Este o situaţie ciudată, dar ăsta e fotbalul. Mai puţină dragoste şi mai puţină inimă. Trebuie să facem faţă şi să trăim cu această decizie!”, a declarat Joshua Kimmich, căpitanul Germaniei.

La rândul său, Leon Goretzka a admis că fotbaliştii lui Bayern Munchen au fost afectaţi de plecarea lui Nagelsmann.

”Aş minţi dacă aş spune că ultimele zile nu ne-au afectat. Este întotdeauna extrem în fotbal, totul se întâmplă foarte repede. Aceste ultime zile nu au trecut fără a lăsa urme. Întotdeauna este extrem de dificil.

Avem o relaţie care s-a stabilit cu Julian, am petrecut ultimii ani cu el, l-am văzut mai des decât familia mea. Pentru noi este un şoc că nu mai este acolo ca antrenor. Personal, nu am avut nicio problemă în legătura cu Julian.”, a mărturisit Leon Goretzka.

După cinci victorii, trei remize şi două înfrângeri în ultimele zece meciuri, Bayern Munchen a decis să se despartă de antrenorul Julian Nagelsmann şi să-l înlocuiască cu Thomas Tuchel.

Fostul antrenor al echipei Chelsea, câştigător al Ligii Campionilor în 2021, a fost prezentat presei sâmbătă la prânz. El a semnat un contract până în vara anului 2025.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele