Ultima oră
L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi

L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi
Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi

Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor
LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024 LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024
Selecţionerul Belgiei a lăudat naţionala României. ”Nu e uşor împotriva lor” Selecţionerul Belgiei a lăudat naţionala României. ”Nu e uşor împotriva lor”
Nu ne demoralizăm! "Nu ai de ce să nu fi optimist" | VIDEO EXCLUSIV Nu ne demoralizăm! "Nu ai de ce să nu fi optimist" | VIDEO EXCLUSIV

Kimmich, sincer după plecarea lui Nagelsmann de la Bayern Munchen: ”Nu am fost constant buni şi nu am obţinut rezultate!”

Bayern Munchen Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21077224/1/profimedia-0764917351.jpg

Naţionala Germaniei a câştigat cu 2-0 în faţa reprezentativei din Peru într-un meci amical. Cu această ocazie, internaţionalii de la Bayern Munchen au vorbit despre demiterea antrenorului Julian Nagelsmann şi numirea lui Thomas Tuchel.

În timp ce Joshua Kimmich a recunoscut că este şi vina fotbaliştilor pentru înlocuirea antrenorului principal, Leon Goretzka s-a arătat afectat emoţional de plecarea lui Nagelsmann din tabăra bavarezilor. 

Discursul de lider al lui Joshua Kimmich

”O schimbare de antrenor este întotdeauna dezamăgitoare pentru că înseamnă şi că noi, jucătorii, nu am fost constant buni şi nu am obţinut rezultate.

Dacă am fi făcut-o, schimbarea antrenorului nu s-ar fi produs. Este o situaţie ciudată, dar ăsta e fotbalul. Mai puţină dragoste şi mai puţină inimă. Trebuie să facem faţă şi să trăim cu această decizie!”, a declarat Joshua Kimmich, căpitanul Germaniei.

La rândul său, Leon Goretzka a admis că fotbaliştii lui Bayern Munchen au fost afectaţi de plecarea lui Nagelsmann.

”Aş minţi dacă aş spune că ultimele zile nu ne-au afectat. Este întotdeauna extrem în fotbal, totul se întâmplă foarte repede. Aceste ultime zile nu au trecut fără a lăsa urme. Întotdeauna este extrem de dificil.

Avem o relaţie care s-a stabilit cu Julian, am petrecut ultimii ani cu el, l-am văzut mai des decât familia mea. Pentru noi este un şoc că nu mai este acolo ca antrenor. Personal, nu am avut nicio problemă în legătura cu Julian.”, a mărturisit Leon Goretzka.

După cinci victorii, trei remize şi două înfrângeri în ultimele zece meciuri, Bayern Munchen a decis să se despartă de antrenorul Julian Nagelsmann şi să-l înlocuiască cu Thomas Tuchel.

Fostul antrenor al echipei Chelsea, câştigător al Ligii Campionilor în 2021, a fost prezentat presei sâmbătă la prânz. El a semnat un contract până în vara anului 2025.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele