Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Kopic a fost adus degeaba la Dinamo? "Tacticile sunt la fel, noi jucăm ce ştim"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21414563/1/profimedia-0647641821.jpg

Dinamo a remizat, scor 3-3, în Cupa României împotriva Oţelului Galaţi.

Bucureştenii aveau nevoie de o victorie pentru a avansa în sferturile competiţiei, dar nu au reuşit acest lucru deşi au avut o revenire spectaculoasă pe final.

La flash-interviul de după partidă, Costin Amzăr a părut resemnat şi a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare. Acesta a spus că echipa foloseşte în continuare tacticile lui Ovidiu Burcă deşi acum antrenor este Zeljko Kopic.

"Ne pare rău pentru asta, şi în vestiar eram supăraţi că n-am putut face mai mult. Mergem mai departe, n-avem ce să facem. 3-1 (n.r. în minutul 57) pe greşelile noastre, ei n-au putut să ne facă nimic. Asta e.

Trebuie să începem să facem şi noi puncte, ăsta să fie meciul de unde să începem cu victoriile în campionat. Sperăm s-o scoatem la capăt şi să fie bine. În două-trei zile cât a fost Mister aici nu cred că a putut să schimbe ceva.

Are o altă gândire faţă de Ovidiu, dar tacticile sunt la fel, noi jucăm ce ştim. Calcule... Nu ne facem niciun calcul, o luăm de la meci la meci. Fanii sunt nemulţumiţi, n-aş vrea să discut eu despre asta.

E un meci de Cupă, afară a nins de dimineaţă până acum, cred c-a fost şi asta o problemă. Habar n-am. (...) Noi ne facem meciurile, jucăm ce trebuie şi mergem mai departe. Sperăm să scoatem maximum de puncte ca să ne salvăm", a declarat Amzăr.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele