Ultima oră
Djokovic a revenit la Foro Italico purtând o cască, după incidentul de vineri. “Astăzi am venit pregătit” Djokovic a revenit la Foro Italico purtând o cască, după incidentul de vineri. “Astăzi am venit pregătit”
O echipă ce a jucat în acest sezon din Liga Campionilor e în pericol de retrogradare O echipă ce a jucat în acest sezon din Liga Campionilor e în pericol de retrogradare
Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie” Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie”
Gigi Becali, decizie surprinzătoare cu privire la meciul în care FCSB va primi trofeul Superligii Gigi Becali, decizie surprinzătoare cu privire la meciul în care FCSB va primi trofeul Superligii
CSM Bucureşti a cucerit al şaptelea titlu naţional, cu două etape înainte de finalul sezonului CSM Bucureşti a cucerit al şaptelea titlu naţional, cu două etape înainte de finalul sezonului
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

Kopic a fost adus degeaba la Dinamo? "Tacticile sunt la fel, noi jucăm ce ştim"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21414563/1/profimedia-0647641821.jpg

Dinamo a remizat, scor 3-3, în Cupa României împotriva Oţelului Galaţi.

Bucureştenii aveau nevoie de o victorie pentru a avansa în sferturile competiţiei, dar nu au reuşit acest lucru deşi au avut o revenire spectaculoasă pe final.

La flash-interviul de după partidă, Costin Amzăr a părut resemnat şi a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare. Acesta a spus că echipa foloseşte în continuare tacticile lui Ovidiu Burcă deşi acum antrenor este Zeljko Kopic.

"Ne pare rău pentru asta, şi în vestiar eram supăraţi că n-am putut face mai mult. Mergem mai departe, n-avem ce să facem. 3-1 (n.r. în minutul 57) pe greşelile noastre, ei n-au putut să ne facă nimic. Asta e.

Trebuie să începem să facem şi noi puncte, ăsta să fie meciul de unde să începem cu victoriile în campionat. Sperăm s-o scoatem la capăt şi să fie bine. În două-trei zile cât a fost Mister aici nu cred că a putut să schimbe ceva.

Are o altă gândire faţă de Ovidiu, dar tacticile sunt la fel, noi jucăm ce ştim. Calcule... Nu ne facem niciun calcul, o luăm de la meci la meci. Fanii sunt nemulţumiţi, n-aş vrea să discut eu despre asta.

E un meci de Cupă, afară a nins de dimineaţă până acum, cred c-a fost şi asta o problemă. Habar n-am. (...) Noi ne facem meciurile, jucăm ce trebuie şi mergem mai departe. Sperăm să scoatem maximum de puncte ca să ne salvăm", a declarat Amzăr.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele