Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Kylian Mbappé, desemnat a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1

Ligue 1 Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21590872/1/mbappe.jpg

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, a fost desemnat, luni, pentru a cincea oară consecutiv, cel mai bun jucător din Ligue 1, în cadrul Trofeelor UNFP de la Paris.

Mbappé, care a jucat duminică ultimul său meci pe Parc des Princes în tricoul PSG, şi-a îmbunătăţit un record pe care îl deţinea deja: niciodată un jucător nu a mai câştigat de atâtea ori acest premiu, care este decernat de sindicatul jucătorilor (UNFP) din 1994 şi ai cărui câştigători sunt aleşi de colegii lor.

Mbappé i-a devansat pe coechipierul său Ousmane Dembélé şi pe Pierre Lees-Melou de la Brest.

"Este un capitol din viaţa mea care se apropie de sfârşit. Ligue 1 este încă o parte importantă din viaţa mea. Am încercat să îi fac dreptate, să fiu un reprezentant demn al acestui campionat. Plec cu capul sus. Dar nu aş fi putut face acest lucru fără Monaco şi, bineînţeles, fără PSG, unde m-am întâlnit cu jucători excepţionali", a spus el.

Printre toate recordurile pe care le deţine deja, Mbappé, care a marcat din nou duminică, în ciuda înfrângerii lui PSG cu 3-1 pe teren propriu cu Toulouse, este pe cale să devină cel mai bun marcator al campionatului pentru al şaselea an consecutiv.

"Astăzi, sunt doar un băiat de 25 de ani care vă mulţumeşte. În Ligue 1, am avut mereu impresia că sunt iubit şi este un sentiment plăcut", a adăugat Mbappé, în faţa tatălui său, Wilfrid, care avea lacrimi în ochi.

Cel mai bun antrenor a fost desemnat Eric Roy, de la Brest, cel mai bun portar a fost Gianluigi Donnarumma (PSG), iar Warren Zaïre-Emery (PSG) a fost ales cel mai bun tânăr jucător.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele