Ultima oră
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager
Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey Deces al unui baschetbalist după ce s-a prăbuşit pe teren la un meci din Jersey
”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua ”Despre proces nu ştiu ce să vă zic”. Miodrag Belodedici a dezvăluit cine e pentru el adevărata Steaua
Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!” 

Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!”

Kylian Mbappe a anunţat unde va juca! Campionul mondial continuă la PSG

PSG Publicat pe 24 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21438031/1/mbappe.jpg

Kylian Mbappe a luat decizia finală şi a hotărât unde va juca din această iarnă! Campionul mondial nu va pleca momentan de la PSG, el fiind convins să rămână până cel mai devreme vara anului următor, când şi expiră contractul actual, dar care prevede o clauză de prelungire pentru încă o stagiune.

Kylian Mbappe a decis să rămână la PSG! 

PSG i-a setat preţul la 250 de milioane de euro, iar Faiza Lamary, mama şi agentul lui Kylian Mbappe, i-a anunţat pe doritori despre suma astronomică pe care ar trebui să o achite, dacă vor semnătura campionului mondial. Sunt şanse ca plecarea francezului să se materializeze din vară, pentru că acum, conform L'Equipe, a hotărât să nu plece de la Paris.

  • 233 goluri şi 100 de pase de gol a reuşit Kylian Mbappe, cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 180 de milioane de euro, pentru PSG în 282 de meciuri oficiale.

La 21 iulie, PSG a decis să nu-l ia pe Kylian Mbappe, al cărui contract expira în iunie 2024, într-un stagiu de pregătire în Japonia şi Coreea de Sud, existând suspiciuni că acesta ar fi ajuns în secret la un acord cu Real Madrid pentru a pleca gratis la finalul sezonului. A rămas, iar acest lucru se va întâmpla şi din această iarnă, până cel mai devreme vara anului următor se pare.

Luis Campos rămâne director sportiv doar la PSG

Directorul sportiv al echipei PSG, Luis Campos, care era şi director sportiv la Celta Vigo, a încetat colaborarea cu clubul spaniol, informează L'Equipe. Celta Vigo a anunţat, într-un comunicat, că se desparte de el.

  • Campionatele din La Liga şi Ligue 1 se văd LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro!

Luis Campos nu mai este director sportiv la Celta Vigo, ci doar la Ligue 1 

Însă, Luis Campos îşi va păstra rolul de director sportiv la PSG. În Spania, portughezul deţinea această funcţie din martie 2022. 

Plecarea portughezului nu va afecta planificarea sportivă iminentă, cu o structură care va fi condusă prin încorporarea unui nou director sportiv, cu un rol şi un model diferit de cel al lui Campos, deoarece va fi prezent tot timpul, zi de zi”, a precizat clubul spaniol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele