Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

Kylian Mbappe, dat uitării! El e jucătorul care poate ajunge la Real Madrid în schimbul unei sume astronomice

Real Madrid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20718651/1/mbappe-2.jpg

Real Madrid şi-a ratat principala ţintă pentru perioada de transferuri, Kylian Mbappe, care a semnat o nouă înţelegere cu PSG. Însă ”galacticii” au găsit alternativa pentru atacantul francez.

Este vorba despre Rafael Leao, jucătorul lui AC Milan, în vârstă de 22 de ani, ce poate ajunge în această vară pe ”Santiago Bernabeu”, dezvăluie Gazzetta dello Sport. Acesta a câştigat de curând campionatul în Serie A şi a avut un sezon senzaţional, portughezul a reuşit să marcheze de 14 ori şi să ofere 12 pase de gol, în toate competiţiile. 

Madrilenii şi-au arătat interesul pentru atacantul lui Milan după aflarea veştii că Mbappe îşi va prelungi înţelegerea cu PSG, iar un lucru foarte interesant este faptul că parizienii s-au gândit tot la varianta de a-l achiziţiona pe Leao, în cazul în care ar fi plecat Kylian. Sursa citată anunţă că suma pe care o oferă ”galacticii” este de 120 de milioane de euro. Este greu de crezut că Milanul va refuza o ofertă atât de bună.

E de precizat faptul că înţelegerea dintre Rafael Leao şi Milan este valabilă până în 2024 şi are un salariu de 1.5 milioane de euro pe an. Planul conducerii ”diavolilor milanezi” era să îi prelungească înţelegerea şi să îi mărească salariul, dar acestă ofertă astronomică a schimbat cu siguranţă datele problemei pentru ambele părţi.

În cazul în care lusitanul va pleca la Real Madrid pe suma vehiculată, nu doar Milan va beneficia de suma din transferul acestuia. Lille, echipă de la care campionii Italiei, l-au cumpărat în urmă cu 3 ani, pentru suma de 30 de milioane de euro, deţine 15% dintr-o vânzare ulterioară a jucătorului. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele