Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Kylian Mbappe îşi doreşte în continuare să participe la JO. “Sunt speciale, mai ales că au loc la Paris”

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21602936/1/profimedia-0872407186.jpg

Francezul Kylian Mbappé şi-a reafirmat joi, în cadrul unui eveniment organizat de fundaţia sa, dorinţa de a participa la Jocurile Olimpice din această vară, acceptând însă că nu este singurul care decide, relatează L'Equipe.

În timp ce potenţiala prezenţă a lui Kylian Mbappé la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie - 11 august) continuă să fie subiectul multor discuţii, determinându-l chiar pe Emmanuel Macron să încerce să-l influenţeze direct pe preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Pérez, atacantul nu şi-a schimbat poziţia.

Chiar dacă Real Madrid, unde ar urma să ajungă Mbappé, a declarat explicit că nu doreşte să îşi elibereze internaţionalii străini (nu are de ales când vine vorba de jucători spanioli), fotbalistul nu a renunţat la idee.

"Cred că ar trebui să aşteptăm. Nu trebuie să spun ce voi face, toată lumea ştie ce voi face. Cred că trebuie să lăsăm lucrurile să îşi urmeze cursul. Sunt la o vârstă la care, indiferent de decizie, voi fi fericit.

Dar Jocurile Olimpice sunt speciale, mai ales că au loc la Paris. Când voi şti, voi vorbi despre asta. Dar nu ştiu, nu depinde de mine. În acest moment, ceea ce vreau este să termin bine sezonul. Când cineva va avea un mesaj pentru mine, voi fi acolo pentru a-l primi", a spus Mbappe.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele