Ultima oră
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal
Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce” Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce”
Este asta noua politică de la FCSB? Ce a decis să facă patronul campioanei României. „El iese din tiparele lui Gigi Becali! Cred că şi-a schimbat strategia” | EXCLUSIV Este asta noua politică de la FCSB? Ce a decis să facă patronul campioanei României. „El iese din tiparele lui Gigi Becali! Cred că şi-a schimbat strategia” | EXCLUSIV
Spalletti crede că jucătorii săi trebuia să fie mai răi, după victoria în faţa Albaniei. „Am fost puţin neglijenţi” Spalletti crede că jucătorii săi trebuia să fie mai răi, după victoria în faţa Albaniei. „Am fost puţin neglijenţi”
Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture
Selecţionerul Edward Iordănescu împlineşte duminică 46 de ani, cu o zi înainte de debutul României la EURO 2024 Selecţionerul Edward Iordănescu împlineşte duminică 46 de ani, cu o zi înainte de debutul României la EURO 2024

Kylian Mbappe îşi doreşte în continuare să participe la JO. “Sunt speciale, mai ales că au loc la Paris”

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21602936/1/profimedia-0872407186.jpg

Francezul Kylian Mbappé şi-a reafirmat joi, în cadrul unui eveniment organizat de fundaţia sa, dorinţa de a participa la Jocurile Olimpice din această vară, acceptând însă că nu este singurul care decide, relatează L'Equipe.

În timp ce potenţiala prezenţă a lui Kylian Mbappé la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie - 11 august) continuă să fie subiectul multor discuţii, determinându-l chiar pe Emmanuel Macron să încerce să-l influenţeze direct pe preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Pérez, atacantul nu şi-a schimbat poziţia.

Chiar dacă Real Madrid, unde ar urma să ajungă Mbappé, a declarat explicit că nu doreşte să îşi elibereze internaţionalii străini (nu are de ales când vine vorba de jucători spanioli), fotbalistul nu a renunţat la idee.

"Cred că ar trebui să aşteptăm. Nu trebuie să spun ce voi face, toată lumea ştie ce voi face. Cred că trebuie să lăsăm lucrurile să îşi urmeze cursul. Sunt la o vârstă la care, indiferent de decizie, voi fi fericit.

Dar Jocurile Olimpice sunt speciale, mai ales că au loc la Paris. Când voi şti, voi vorbi despre asta. Dar nu ştiu, nu depinde de mine. În acest moment, ceea ce vreau este să termin bine sezonul. Când cineva va avea un mesaj pentru mine, voi fi acolo pentru a-l primi", a spus Mbappe.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele