Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

La 58 de ani, Romario revine pe teren pentru a ajuta clubul pe care îl conduce

Staruri din fotbal Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21561678/1/tw-romario.jpg

Campionul mondial din 1994 cu Brazilia, Romario, va reveni pe teren la vârsta de 58 de ani, pentru a ajuta clubul pe care îl conduce, a anunţat marţi legendarul fotbalist, care s-a retras în urmă cu aproape 15 ani, relatează AFP.

"Nu voi evolua tot campionatul, dar voi juca câteva meciuri cu echipa inimii mele şi îmi voi îndeplini un ultim vis: să joc alături de fiul meu", a scris Romario pe contul său de Instagram.

El va îmbrăca tricoul echipei América din Rio de Janeiro, clubul pe care îl prezidează din ianuarie şi sub culorile căruia a jucat pentru scurt timp în 2009, în campionatul diviziei secunde a statului Rio de Janeiro (Campeonato Carioca Serie A2), care începe în luna mai şi se încheie în august.

Câştigătoarea acestei competiţii va evolua în prima divizie a statului Rio de Janeiro la începutul anului 2025, unde concurează echipele de elită din Rio, precum Flamengo, Fluminense, Vasco de Gama şi Botafogo.

De când s-a retras din sport, după o lungă carieră la cluburi braziliene (Vasco de Gama, Fluminense, Flamengo) şi o perioadă în Europa (PSV Eindhoven, FC Barcelona, Valencia), Romario s-a implicat în politică şi este senator, ales în 2015 şi reales în 2022. La America, un club fondat în 1904 care traversează o gravă criză economică, Romario va juca alături de fiul său, atacantul Romarinho, care a semnat în martie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri