Ultima oră
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute

"La câte zeci puncte ar câştiga OM titlul în Liga 1?" Răspunsul lui Banciu: "Mă tem că nici nu l-ar câştiga" Unde s-ar împiedica :)

Emisiuni Publicat pe 19 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19396465/1/banciu-pandemia.jpg

Recunoscut drept mare fan al celor de la Olympique Marseille, Radu Banciu a fost întrebat de un privitor al emisiunii Fotbal All Inclusive "La câte zeci de puncte ar cuceri OM titlul în România". Răspunsul a fost însă unul total surprinzător.

Banciu nu e sigur că OM, ocupanta locului 2 din Ligue 1, ar putea să câştige titlul în România. Principalele obstacole? Dan Petrescu şi echipele din Ilfov :)

Fotbal All Inclusive se vede pe Look Plus şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:00.

"Mă tem că nici nu l-ar câştiga! Acum depinde unde s-ar juca acest campionat. Dacă OM ar trebui să joace pe terenurile din fostul Sector Agricol Ilfov, nu ştiu dacă s-ar impune atât de net.

Dacă ar juca undeva în Franţa, probabil ar câştiga campionatul, deşi mi-e frică de nea Dănuţ (n.r. Dan Petrescu), că dacă deschide scorul cu noi, mi-e că nu-l mai egalăm
", a fost reacţia lui Banciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele