adplus-dvertising
Ultima oră
Campioana ”U” BT Cluj se va reuni în 15 august. Amicale cu echipe din Serbia, Polonia şi Grecia Campioana ”U” BT Cluj se va reuni în 15 august. Amicale cu echipe din Serbia, Polonia şi Grecia
Surprize în Cupa Italiei. Cinci cluburi din Serie A au fost eliminate în primul tur Surprize în Cupa Italiei. Cinci cluburi din Serie A au fost eliminate în primul tur
Procesul lui Giggs a început. Ce acuzaţii i se aduc Procesul lui Giggs a început. Ce acuzaţii i se aduc
VIDEO | Victorie pentru Cremonese în Cupa Italiei, dar Chiricheş şi Ionuţ Radu au avut un meci greu. Cum a fost "întors" fundaşul la golul de 2-2 VIDEO | Victorie pentru Cremonese în Cupa Italiei, dar Chiricheş şi Ionuţ Radu au avut un meci greu. Cum a fost "întors" fundaşul la golul de 2-2
Puşcaş rămâne în Italia! Va fi coleg de echipă cu Cesc Fabregas Puşcaş rămâne în Italia! Va fi coleg de echipă cu Cesc Fabregas
Mirel Rădoi, ademenit cu un salariu impresionant la Universitatea Craiova Mirel Rădoi, ademenit cu un salariu impresionant la Universitatea Craiova

La ce să te aştepţi de la un loc de muncă în Olanda

Noutăți Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email

Vino în echipa CombiVliet! 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20733607/1/artboard-2.png

CombiVliet îţi oferă un loc de muncă frumos, un salariu bun, ore garantate de munca, o locuinţă modernă şi experienţe de neuitat. Te poţi alătura echipei atât singur, cât şi cu un prieten sau ca un cuplu. 

De ce ai vrea să alegi CombiVliet?

Salariu atractiv

Pe lângă un loc de muncă frumos, curat şi sigur, CombiVliet îţi oferă şi un salariu atractiv. Salariul de bază este de 10,48 euro pe oră, dar performanţele remarcabile sunt răsplătite printr-un bonus de 25%. Echipa CombiVliet vrea să îţi ofere posibilitatea de a deţine controlul asupra salariului tău! Plata se va face săptămânal prin contul bancar personal. Dacă nu deţii deja un cont bancar, te vor ajuta să deschizi unul. 

Dacă deţii un permis de conducere valabil şi vei folosi maşina de lucru pentru a ajunge la muncă, poţi câştiga o compensatie în medie de 60 de euro pe lună. Pentru a beneficia de acest bonus, va trebui să iei cu tine în maşină câţiva colegi de muncă.  

Ore de muncă garantate

Un salariu bun este esenţial, dar la fel de esenţiale sunt şi orele garantate pe care le poţi lucra săptămânal. CombiVliet îţi oferă posibilitatea de a lucra cel puţin 38 de ore în fiecare săptămână, pe totul parcursul anului. 

Locuinţă asigurată

CombiVliet lucrează împreună cu agenţia de recrutare NL Jobs, care are locaţii rezidentiale ce îndeplinesc toate standardele de calitate SNF. Datorită acestei colaborări, îţi pot oferi o cazare care corespunde standardelor moderne, este verificată anual şi este în imediata apropiere a locului tău de muncă. Pe combivlietwork.ro poţi găsi câteva imagini dintr-o locuinţă CombiVliet în Olanda.. 

Asistenţă personală

Fiind o experienţă nouă pentru tine, echipa CombiVliet va fi alături de tine în toate etapele pregătirii tale, dar şi pe întreaga durată a şederii tale în Olanda. Împreună cu agenţia parteneră, NL Jobs, se vor asigura că vei primi în permanenţă îndrumările necesare şi că va fi o persoană vorbitoare de limba română lângă tine. De asemenea, îi poţi contacta oricând ai nevoie de ajutor.  

Continuâ să creşti

Vei avea posibilitatea de a evolua atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal prin participarea la cursuri. De exemplu, dacă îţi place cultura olandeză, poţi participa la cursurile de limba olandeză. Mai mult de atât, dacă îţi doreşti sa lucrezi în continuare alături de CombiVliet, vei avea oportunitatea de a creşte pe plan profesional în cadrul companiei.  

Vrei sa te alături echipei CombiVliet?

Echipa abia aşteaptă să lucraţi împreună în Olanda! Completează formularul de pe combivliet.ro şi un angajat te va contacta în cel mai scurt timp.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele