Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

La ce să te aştepţi de la un loc de muncă în Olanda

Noutăți Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email

Vino în echipa CombiVliet! 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20733607/1/artboard-2.png

CombiVliet îţi oferă un loc de muncă frumos, un salariu bun, ore garantate de munca, o locuinţă modernă şi experienţe de neuitat. Te poţi alătura echipei atât singur, cât şi cu un prieten sau ca un cuplu. 

De ce ai vrea să alegi CombiVliet?

Salariu atractiv

Pe lângă un loc de muncă frumos, curat şi sigur, CombiVliet îţi oferă şi un salariu atractiv. Salariul de bază este de 10,48 euro pe oră, dar performanţele remarcabile sunt răsplătite printr-un bonus de 25%. Echipa CombiVliet vrea să îţi ofere posibilitatea de a deţine controlul asupra salariului tău! Plata se va face săptămânal prin contul bancar personal. Dacă nu deţii deja un cont bancar, te vor ajuta să deschizi unul. 

Dacă deţii un permis de conducere valabil şi vei folosi maşina de lucru pentru a ajunge la muncă, poţi câştiga o compensatie în medie de 60 de euro pe lună. Pentru a beneficia de acest bonus, va trebui să iei cu tine în maşină câţiva colegi de muncă.  

Ore de muncă garantate

Un salariu bun este esenţial, dar la fel de esenţiale sunt şi orele garantate pe care le poţi lucra săptămânal. CombiVliet îţi oferă posibilitatea de a lucra cel puţin 38 de ore în fiecare săptămână, pe totul parcursul anului. 

Locuinţă asigurată

CombiVliet lucrează împreună cu agenţia de recrutare NL Jobs, care are locaţii rezidentiale ce îndeplinesc toate standardele de calitate SNF. Datorită acestei colaborări, îţi pot oferi o cazare care corespunde standardelor moderne, este verificată anual şi este în imediata apropiere a locului tău de muncă. Pe combivlietwork.ro poţi găsi câteva imagini dintr-o locuinţă CombiVliet în Olanda.. 

Asistenţă personală

Fiind o experienţă nouă pentru tine, echipa CombiVliet va fi alături de tine în toate etapele pregătirii tale, dar şi pe întreaga durată a şederii tale în Olanda. Împreună cu agenţia parteneră, NL Jobs, se vor asigura că vei primi în permanenţă îndrumările necesare şi că va fi o persoană vorbitoare de limba română lângă tine. De asemenea, îi poţi contacta oricând ai nevoie de ajutor.  

Continuâ să creşti

Vei avea posibilitatea de a evolua atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal prin participarea la cursuri. De exemplu, dacă îţi place cultura olandeză, poţi participa la cursurile de limba olandeză. Mai mult de atât, dacă îţi doreşti sa lucrezi în continuare alături de CombiVliet, vei avea oportunitatea de a creşte pe plan profesional în cadrul companiei.  

Vrei sa te alături echipei CombiVliet?

Echipa abia aşteaptă să lucraţi împreună în Olanda! Completează formularul de pe combivliet.ro şi un angajat te va contacta în cel mai scurt timp.

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele