Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

La doar 15 ani, Alice Ene va reprezenta România într-unul din cele mai puternice Grand Prix-uri de drift din Europa

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20804132/1/dr1.jpg

NURBURGRING- visul oricărui pasionat de maşini dar mai ales al piloţilor din Motorsport. Mulţi dintre aceştia, visează ca într-o zi să ajungă în acest minunat loc, alţii şi-au îndeplinit visul şi au rămas cu amintiri minunate. Când ajungi în asemenea loc ca sportiv profesionist nu te mai gândeşti neapărat sa câştigi, "marele câştig" este simpla prezenţă acolo. Nu spunem  intamplator aceste lucruri, ci prin prisma faptului ca aceste gânduri le va avea şi tânărul pilot de drift Alice Ene - 15 ani, care va reprezenta România într-unul din cele mai puternice, dacă nu chiar cel mai puternic Grand Prix de drift din Europa.

NURBURGRING DRIFT CUP şi asta chiar la clasa greilor, la clasa PRO, unde nu prea găseşti maşini sub 7-800 cai.

NURBURGRING DRIFT CUP este un Drift Grand Prix deja cu tradiţie, organizandu-se încă din anul 2013, adunând laolaltă nume sonore din driftul european, câştigătorul primei ediţii fiind James Deane.

"Participările pe care acum Alice le are, fac parte dintr-un plan de dezvoltare sau o strategie pe termen mediu şi lung. Spun asta pentru faptul ca timp de 3 ani din momentul debutului ei, Alice are ca target cât mai multe participări doar participări, asta pentru a acumula experienţă. Tocmai de aceea îmi doresc sa participe în cât mai multe etape şi concursuri europene. Abia după 3 ani sau chiar mai bine vom încerca sa punem ca target, clasări printre primele locuri. A fost foarte greu dpdv financiar să ajungem aici dar asta s-a realizat datorita partenerilor noştri din partea cărora am avut toată susţinerea şi pentru asta dorim să le mulţumim! ", a declarat Team Mangerul Sorin Ene şi în acelaşi timp tatăl şi trainerul lui Alice.

O precizare destul de interesanta este aceea ca, la vârsta ei, încă fragedă pentru acest nivel, credem şi sperăm să nu greşim, Alice este primul pilot licenţiat de drift din Romania care participa la Nurburgring într-o asemena competiţie.

Ii ţinem pumnii lui Alice şi indiferent de rezultat, pentru noi Alice este o învingătoare. De aici din România va urăm baftă şi va ţinem pumnii strânşi. Succes Alice, Hai România!!!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20804132/4/dr2.jpg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20804132/5/dr3.jpg

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele