Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

La Liga a reacţionat ferm în cazul insultelor rasiste care l-au vizat pe Vinicius

Real Madrid Publicat pe 8 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21010838/1/twitter-vini-jr.jpg

La Liga a anunţat că a depus plângere la Tribunalul de Instrucţie din Palma de Mallorca ca urmare a insultelor rasiste care l-au vizat duminică pe fotbalistul echipei Real Madrid, Vinicius.

Vinicius a fost victima insultelor rasiste după meciul cu Mallorca, din prima ligă spaniolă. Tânărului brazilian i s-a strigat ”maimuţă” din tribunele stadionului Son Moix de un fan local.

“După analizarea imaginilor şi înregistrărilor audio dintr-o zonă apropiată de locul din stadionul San Maix în care se afla public, La Liga a transmis informaţiile strânse atât către Tribunalul de Instrucţie din Palma de Mallorca, cât şi către RCD Mallorca, pentru a se implica în caz”, a precizat La Liga.

Forul a menţionat că este a şasea plângere depusă de La Liga după insulte rasiste care l-au vizat pe Vinicius.

“Însă trei dintre ele au fost clasate de procurorii din Barcelona, Mallorca şi Madrid. Alte două plângeri sunt în curs de procesare la Valladolid şi la Madrid”, a adăugat La Liga. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele