Ultima oră
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă

”La titlu nu cred că mai sunt şanse”. Antrenorul văzut ca fiind cea mai bună soluţie pentru Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21555199/1/universitatea-craiova-otelul-galati-cupa-romaniei-betano-4-04-2024-1.jpg

Universitatea Craiova a pierdut, scor 2-0, împotriva FCSB, duminică seară. Ieşirea din bătălia pentru titlu l-a făcut pe Mihai Rotaru să ia o decizie radicală: Ivaylo Petev nu va mai continua la olteni.

Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi sunt printre numele vehiculete ca posibili înlocuitori ai bulgarului. Florin Răducioiu a oferit un verdict ferm cu privire la cine ar fi soluţia ideală.

Fostul internaţional merge pe mâna lui Costel Gâlcă, datorită experienţei, dar şi a firii echilibrate a celui ce a câştigat titlul cu FCSB.

”Rădoi şi Gâlcă sunt doi antrenori diferiţi. Costel este mult mai experimentat, a fost campion cu FCSB, s-a maturizat şi el. Nu ai cum să nu îmbunătăţeşti modul de a lucra.

Dacă aş fi patron, l-aş lua pe Costel! Este extrem de echilibrat, este un tip care ştie în momentele dificile să ia nişte decizii importante. Îmi place calmul lui, îmi place echilibrul lui.

La titlu nu cred că mai sunt şanse, dar el va aduce ceva nou. Depinde cât va reuşi să îi motiveze şi să creadă în aceste şanse de pe hârtie, dar nu cred că mai sunt şanse”
, a spus Răducioiu, pentru Sport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri