Ultima oră
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”

”La vară sunt şanse”. Florin Prunea e dorit la un club din Superliga!

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21544060/1/florin-prunea.jpg

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Oltenii au o singură victorie în ultimele 11 partide disputate, cu Dinamo pe 2 februarie. În această perioadă au obţinut un singur punct, pe teren propriu cu Poli Iaşi, şi au ajuns pe locul 8 în play-out, cu 16 puncte, la doar 2 lungimi de ultimul loc, ocupat de FC Botoşani.

Adrian Mititelu nu a mai suportat seria negativă a Craiovei şi a intrat peste jucători în vestiar. Patronul grupării din Bănie a ţinut o şedinţă care s-a lăsat cu scandal.

La o zi după meci, omul de afaceri a anunţat că la vară vor urma schimbări importante, indiferent de locul din clasament ocupat la final de sezon.

Mititelu ia în calcul să îi facă din nou o ofertă lui Florin Prunea, pe care l-a dorit şi în trecut pentru postul de preşedinte.

 

”La vară sunt şanse ca Florin Prunea să primească o nouă propunere. La vară se va schimba ceva. Chiar dacă retrogradăm, va fi o pierdere sentimentală, dar vom reveni imediat.

Dar eu cred că ne vom salva, echipa va arăta altfel de miercuri. Nu o spun doar ca să dau o notă de optimism. Noi nu vom mai pierde până la finalul sezonului. Suntem în stare de urgenţă de azi, fiecare secundă în cadrul echipei e altfel. Mă refer la comportamentul celor implicaţi.

Eu cred că putem câştiga şi Cupa României. Avem licenţă UEFA, putem juca în Conference League la vară. Eu cred că ne vom salva”
, a spus Mititelu la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri