adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint la CM de box de la Istanbul

Box Publicat pe 20 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20713286/1/facebook-steaua-bucuresti.jpg

Sportiva Lăcrămioara Perijoc, legitimată la CSA Steaua, a obţinut, vineri, medalia de argint la categoria 54 kg, la Campionatele Mondiale de box de la Istanbul.

Perijoc a fost învinsă în finală de turcoaica Hatice Akbas.

Lăcrămioara Perijoc, care în 2019 devenea campioană europeană, le-a eliminat la acest turneu final pe campioana mondială en-titre, HUANG Hsiao-Wen (Taipei), pe irlandeza FAY Niamh Chloe, pe sportiva din Republica Dominicană Estefani Almanzar de Leon şi, în semifinale, pe Dina Zholaman, din Kazahstan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele