Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Ladislau Boloni a trimis un mesaj în direct pentru a clarifica venirea sa la naţionala României!

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20491055/1/nn.jpg

Numele lui Ladislau Boloni s-a auzit deseori în ultima perioadă în ceea ce priveşte cluburile din Liga 1. Antrenorul fiind liber de contract din mai 2021. 

Numele lui a fost menţionat şi în ceea ce priveşte naţionala României, ca fiind înlocuitorul perfect pentru postul de selecţioner.  În cursul zilei de vineri, Boloni a scris în direct un mesaj pentru aborda acest subiect. 

Laszlo Boloni ne-a transmis un mesaj pe parcursul acestei emisiuni, că nu crede că va fi vizitat, nu crede că va fi luat în calcul de FRF”, a spus Mihai Mironică, în direct la Pro X. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri