Ultima oră
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”

Ladislau Boloni, despre rezultatele din Nations League ale echipei naţionale. ”Atât vreau să zic”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20737231/1/bl.png

Naţionala României are un start extrem de slab în grupa de Nations League, ”tricolorii” au înregistrat 2 eşecuri, cu Muntenegru 2-0 şi cu Bosnia 1-0.

Ladislau Boloni a vorbit despre echipa naţională, unde a fost foarte aproape să ajungă în iarnă. El a transmis un mesaj de susţinere pentru ”tricolori” şi consideră că e nevoie de răbdare la naţionala României pentru a obţine rezultate.

”Daţi-i linişte echipei naţionale, dacă îi vreţi binele! Atât vreau să zic, daţi-i linişte echipei naţionale că de asta are nevoie”, a transmis Ladislau Boloni, citat de Sportbull.

Boloni a fost foarte aproape să antreneze naţionala României 

Boloni a fost în discuţii cu FRF, în iarnă, pentru a fi numit selecţionerul României. Negocierile au picat în momentul în care tehnicianul nu a fost de acord cu cerinţele lui Răzvan Burleanu şi ale FRF.

”Voiam să mă folosesc de această competiţie (n.r. - Liga Naţiunilor) pentru a pregăti echipa naţională pentru preliminariile Campionatului European. Propunerea mea, de a şterge obiectivul intermediar, a fost respinsă. Ceea ce m-a deranjat deosebit de mult, mi-au spus că nu pot ţine un antrenor care nu câştigă, pentru că au alte obiective.

Atunci de ce dracu mă cauţi pe mine? Acest tratament pe mine mă deranja”, a declarat Boloni.

 

mail-share icon Email
viewscnt