Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!”

Ligue 1 Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21217262/1/profimedia-0781090768.jpg

Ladislau Boloni jubilează după victoria echipei sale Metz cu scorul de 3-2 în faţa grupării Bastia, din ultima etapă a Ligue 2, rezultat care i-a adus antrenorului român promovarea-n Ligue 1 în contextul incidentului petrecut la meciul dintre Bordeaux şi Rodez.

Tehnicianul şi-a lăudat elevii pentru jocul lor din acest sezon şi stafful tehnic pentru colaborarea excelentă. Boloni a spus bucuros că se simte mândru de ce a realizat la Metz şi că urmează să îşi facă planurile pentru următorul sezon din primul eşalon al fotbalului francez.

”Ne-am atins câteva obiective, iar acesta era cel mai important (n.r.- promovarea). Am venit de foarte departe, pe un drum anevoios, dar astăzi suntem toţi aici - jucătorii, familiile, stafful şi nu numai.

Pentru mine, cea mai mare satisfacţie e că am găsit aici un colectiv care a decis să facă o treabă colosală şi a fost o plăcere să o facem împreună, chiar dacă nu a fost uşor.

E un premiu pentru jocul nostru din acest sezon, de aceea sunt mândru de munca noastră. Singurul aspect negativ, de care este păcat, este ce s-a întâmplat la Bordeaux, dar asta e problema lor, pe parcela noastră e minunat. Acum vom vedea cum şi cu cine vom continua!”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit presei franceze

Moment regretabil petrecut în Ligue 2 din Franţa. Meciul a fost întrerupt

Meciul dintre Bordeaux şi Rodez, din etapa a 38-a a Ligue 2, a fost suspendat după ce atacantul echipei Rodez a fost busculat de un suporter.

Întreruptă de arbitru în minutul 23, partida dintre Bordeaux şi Rodez nu se va mai relua. Incidentul care a zguduit seara a avut loc după ce Lucas Buades a deschis scorul pentru Rodez, când a fost împins de un individ care ieşise din tribună în timp ce îşi sărbătorea golul.

Buades a rămas pe jos câteva minute înainte de a părăsi terenul, iar arbitrul a trimis ambele echipe la vestiare.

După o întâlnire îndelungată între cele două cluburi şi delegaţi, s-a luat decizia de a anula definitiv meciul. A fost o seară decisivă pentru ambele echipe, Bordeaux având în continuare şanse de a promova în Ligue 1, iar Rodez retrogradând în National. Preşedintele ”girondinilor”, Gérard Lopez, a mers să vorbească cu fanii din spatele porţii, de unde a coborât individul, care a fost rapid reţinut de serviciul de securitate al stadionului.

Arbitrul Rainville şi-a explicat decizia în cadrul unei conferinţe de presă: "Având în vedere faptele şi situaţia creată, respectiv că un spectator a intrat pe teren şi a atacat un jucător, acesta a fost examinat de medicul clubului vizitator, dar şi de medicul de urgenţă de serviciu. În colaborare cu delegaţii şi cu LFP, am respectat regulamentul, adică meciul nu va fi reluat".

Statutul meciului va fi decis de Comisia de Disciplină, dar Bordeaux riscă o înfrângere la masa verde care ar însemna sfârşitul speranţelor sale de promovare în L1. LFP a anunţat că luni se va reuni Comisia de Disciplină.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele