Ultima oră
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii

Ladislau Boloni este alesul celor de la CFR Cluj dacă Dan Petrescu merge la naţionala României!

CFR Cluj Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20490773/1/boloni.jpg

În cursul zilei de joi, Dan Petrescu a confirmat că şefii de la FRF au venit la Cluj pentru a negocia preluarea naţionalei Româinei. „Bursucul” a mai spus şi că răspunsul final va veni după 19 decembrie, ultima etapă din 2021. 

Potrivit celor de la Eurosport, ardelenii s-au orientat rapid către alt antrenor dacă Petrescu va accepta oferta de la FRF. Este vorba despre Ladislau Boloni. 

Boloni ar urma să devină cel mai bine plătit antrenor din Liga 1, iar bonusul cu adevărat atrăgător vine în contextul unei potenţiale calificări în Champions League. Dacă antrenorul va reuşi această performanţă va fi remunerat cu totalul salaiilor primite în decursul unui an. 

Cele două părţi ar fi negociat şi înainte de venirea lui Dan Petrescu, de la începutul sezonului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele