Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Ladislau Boloni va antrena în Franţa. UPDATE: Antrenorul, prezentat de Metz

Fotbal Internațional Publicat pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20736606/1/romania-franta-0-0-preliminariile-c-e-2012-6-09-2011.jpg

UPDATE joi (16 iunie), ora 20:35: Ladislau Boloni a fost prezentat de formaţia franceză Metz. Antrenorul de 69 de ani a semnat şi este gata să readucă clubul în Ligue 1, sezonul care vine urmând să evolueze în Ligue 2.

Dezastrul retrogradării m-a făcut să regândesc întreaga conducere la nivel sportiv. Trebuia să ridicăm nivelul de exigenţă şi experienţă.

Cei doi se cunosc bine, au câştigat deja împreună. Nu aveam timp de pierdut, obiectivul nostru este ascensiunea în elită cât mai repede posibil”, a declarat Bernard Serin, preşedintele clubului, care l-a prezentat pe proaspătul director sportiv, Pierre Dressi.

Boloni va avea conferinţa de presă în zilele următoare.


Ştirea iniţială

Tehnicianul în vârstă de 69 de ani, Ladislau Boloni  s-a înţeles cu Metz. Anunţul a fost făcut de cotidianul L' Equipe.

Presa din Franţa a anunţat că Boloni este noul antrenor al lui Metz, echipă care a retrogradat de curând în Ligue 2. Românul îl va înlocui pe Frederic Antonetti, care a fost demis la finalul acestui sezon. 

Boloni are experienţă cu echipele din ”hexagon”, unde a mai antrenat de patru ori până acum. Acesta a trecut pe la AS Nancy (1994-2000), Rennes (2003-2006), AS Monaco (2006) şi Lens (2011). El era liber de contract, după ce s-a despărţit de Panathinaikos, în primăvara lui 2021.

Boloni a fost foarte aproape de naţionala României

Boloni a fost în discuţii cu FRF, în iarnă, pentru a fi numit selecţionerul României. Negocierile au picat în momentul în care tehnicianul nu a fost de acord cu cerinţele lui Răzvan Burleanu şi ale FRF.

”Voiam să mă folosesc de această competiţie (n.r. - Liga Naţiunilor) pentru a pregăti echipa naţională pentru preliminariile Campionatului European. Propunerea mea, de a şterge obiectivul intermediar, a fost respinsă. Ceea ce m-a deranjat deosebit de mult, mi-au spus că nu pot ţine un antrenor care nu câştigă, pentru că au alte obiective.

Atunci de ce dracu mă cauţi pe mine? Acest tratament pe mine mă deranja”, a declarat Boloni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri