Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Laszlo Balint a renunţat la menajamente. ”Am fost penibili cu toţii”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20997834/1/balintuta.jpg

Nicolae Dică a mai făcut un pas spre evitarea retrogradării. CS Mioveni a învins UTA, scor 2-1, la Arad, în direct la Prima Sport 2, şi s-a apropiat la doar cinci puncte de echipa antrenată de Laszlo Balint.

Antrenorul arădenilor a avut un discurs dur şi nu s-a menajat nici pe el, pentru eşecul contra ”lanternei roşii”.

”Le-am şi spus acum băieţilor că poţi să începi prost, să fii condus şi să revii, cum s-a întâmplat la Craiova, dar a doua oară nu-ţi mai iese. Aici îmi reproşez că am început foarte prost acest joc, chiar dacă am pus presiune. Am avut faze fixe, dar şi aici atitudinea face diferenţa, depinde de cum ataci zona. Dar, am văzut jucători pasivi, nu mi-au arătat că vor să ajungă la minge, în general a fost multă pasivitate la abordarea duelurilor.

Au fost mulţi jucători sub nivelul importanţei acestui joc, aici e durerea mea cea mai mare. Adversarul, aflat într-o situaţie mult mai nefericită decât a noastră, şi-au dorit mai mult. Ştiu că folosesc un clişeu, dar asta s-a întâmplat la începutul meciului. Am reacţionat la pauză, dar, repet, nu merge se revii mereu, mai ales că adversarul a avut 0-2, după un penalty făcut cumva iresponsabil. Trebuie să băgăm capul în pământ, să acceptăm că azi la prima treime a meciului am fost penibili cu toţii, în frunte cu mine. E un moment în care nu avem scuză, dar nu vreau să aruncăm prosopul.

Dacă am fi câştigat acum, nu puteam spune că suntem salvaţi”
, a răbufnit Balint, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele