Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Laszlo Balint, afectat de eşecul cu Petrolul. ”O înfrângere foarte dureroasă pentru noi!”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20910686/1/balintuta.jpg

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, a declarat sâmbătă, după înfrângerea suferită în meciul cu Petrolul, că timpul îi presează pe arădeni şi important este să fie câştigate puncte.

”Avem foarte mult de muncă. O înfrângere foarte dureroasă pentru noi. Am avut momente când construcţia a fost greoaie, suferim la zona de finalizare. Sunt şi lucruri pozitive pe care trebuie să le reţinem. E nevoie de muncă, e nevoie şi mai mult de încredere. Primul gol, la acel penalti acordat de VAR, a venit de nicăieri. Până atunci controlasem meciul, după aceea băieţii au căzut.

Trebuie să avem încredere, mai sunt multe puncte în joc şi vom încerca să facem tot ce putem pentru a scoate echipa din această situaţie. Timpul ne presează şi e important să facem puncte. Atitudinea din această seară e un semn bun. Sunt şi probleme medicale pe nişte poziţii unde nu avem dubluri, nu prea avem soluţii”, a declarat Laszlo Balint.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe UTA Arad, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele