Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Laszlo Balint nu pleacă de la Universitatea Craiova. ”Am venit aici să muncesc”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20806616/1/balint.jpg

Derby-ul Olteniei se vede pe Prima Sport 1, duminică, de la ora 21:30. Pe ”Ion Omblemenco” se vor confrunta FCU Craiova şi Universitatea Craiova.

Formaţia lui Laszlo Balint are un start de sezon sub aşteptări. Tehnicianul a negat la conferinţa de presă cu vehemenţă că vrea să plece de la echipă şi a subliniat că se aşteaptă ca lucrurile să se îndrepte în scurt timp.

”Nu m-am gândit niciodată să plec. Am venit aici să muncesc. Noi, în acest moment, ne gândim doar la un rezultat pozitiv în meciul de duminică seară.

La ce s-a întâmplat ieri, discuţiile avute cu băieţii, am speranţe că va fi bine. Avem încredere, ştim că putem mai mult. Meciul este special şi va fi tratat corespunzător.

Fotbalul este imprevizibil. Situaţia se poate schimba de la o zi la alta, de la un meci la altul. Încercăm să bifăm prima victorie în campionat”
, a spus Balint, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCU.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri