Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Laszlo Balint vrea să transfere la Craiova un fost elev de la UTA

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20754058/1/ubb.jpg

Universitatea Craiova a început cu întârziere perioada de transferuri. Cei de la Fanatik scriu că oltenii l-ar fi înregimentat pe fundaşul Raul Silva (32 de ani).

Brazilianul se pare că a ajuns în cantonamentul oltenilor din Austria. Potrivit jurnalistului Pedro Sepulveda, de la SIC Noticias, jucătorul va semna un contract valabil pe două doi cu gruparea olteană.

Laszlo Balint vrea să transfere la Craiova un fost elev de la UTA

Desley Ubbink (29 de ani) este următoarea ţintă a oltenilor. Laszlo Balint îl ştie foarte bine pe mijlocaş, deoarece l-a avut elev la UTA Arad.

 

Cei de la Sport Arad scriu că oltenii sunt dispuşi să plătească în jur de 150.000 de euro pentru Ubbink, dar cei de la UTA nu vor să îşi lase jucătorul să plece pentru mai puţin de 500.000 de euro.

Mijlocaşul olandez a trecut în carieră pe la: BSC Roosendaal, Willem II, Taraz, Şahtior Karagandy, AS Trencin şi Podbeskidzie

  • Ubbink este cotat de Transfermarkt la suma de 600.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri