Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Laszlo Dioszegi a ales între România şi Ungaria. Patronul lui Sepsi nu a stat prea mult pe gânduri. ”Niciodată n-o să mint”

Sepsi OSK Publicat pe 15 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21461714/1/dioszegy-1.jpg

Laszlo Dioszegi a fost întrebat ce ar alege între naţionala României şi cea a Ungariei, iar acesta a răspuns fără să ezite.

Performanţele reuşite în ultimii ani de Sepsi sunt strâns legate de Dioszegi, patronul formaţiei din Superliga. Covăsnenii au câştigat ultimele două ediţii ale Cupei României şi ale Supercupei României, reuşind rezultate remarcabile şi în cupele europene.

Cu toate că Sepsi a reprezentat România în cupele europene, Dioszegi a recunoscut că ţine cu naţionala Ungariei, dar simpatizează România.

"Eu sunt maghiar, niciodată n-o să mint, o să ţin cu naţionala Ungariei. Dar ţin şi cu naţionala României. Niciodată n-am ţinut cu Germania, Franţa sau Portugalia... Totuşi, nici Ungaria, nici România nu au şanse să câştige Euro, maximum 1 la sută şanse", a declarat Dioszegi pentru GSP.ro.

Laszlo Dioszegi nu a dat un răspuns concret când a fost întrebat pe cine ar susţine dacă România ar juca împotriva Ungariei.

"Am aşteptat întrebarea asta de la dumneavoastră (râde)! Vă răspund cu o întrebare: dacă aveţi un fiu şi o fiică, pe cine preferaţi? Greu de ales, nu?! V-am dat răspunsul pe loc".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele