Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi a dezvăluit suma pe care o primeşte Sepsi de la Viktor Orban şi guvernul Ungariei. „Ei sprijină asta”

Sepsi OSK Publicat pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21561966/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-cupa-romaniei-20-04-2022-1.jpg

Laszlo Dioszegi a dezvăluit suma pe care o primeşte Sepsi de la Viktor Orban şi guvernul Ungariei.

Unul dintre cele mai discutate subiecte din Superliga în ultimii ani este finanţarea echipei Sepsi de către guverul Ungariei, şi implicit ViKtor Orban, care a apărut la mai multe meciuri ale covăsnenilor.

Conducătorul lui Sepsi a discutat despre acest aspect şi a explicat unde merg banii pe care echipa din Superlgia îi primeşte anual de la guvernul Ungariei. 

"Guvernul Ungariei sprijină doar Academia clubului şi mentenaţa stadionului. Ne dau 1.000.0000 de euro pe an. Nu putem să ne bazăm numai pe ajutorul lor, chetuielile sunt mai mari pentru Academie, cu peste 500.000 de euro.

Trebuie să ne căutăm sprijin în alte părţi, la alţi sponsori", a spus Laszlo Dioszegi, la Digi Sport.

Gigi Becali, unul dintre patronii nemulţumiţi de sprijinul primit de Sepsi 

Unul dintre patronii din Superliga care s-au arătat nemulumţi de sprijinul pe care îl primeşte Sepsi este chiar Gigi Becali, care a anunţat în urmă cu 2 ani că va băga şi mai mulţi bani la FCSB, dacă Sepsi va ataca titlul în Superliga.

”Dacă Sepsi cumva se ridică, o să investesc eu mai mulţi bani ca Viktor Orban. Că nu îi las pe unguri să treacă peste FCSB niciodată în viaţa lor. Să nu se creadă că e ameninţare sau discriminare.

Dar pe Sepsi OSK îi vom ţine mereu la respect acolo. Dacă ei prind putere, eu mai investesc 10 milioane de euro. Tot ce e neam cu Sepsi OSK îi voi spulbera... la fotbal, nu la altele", declara patronul FCSB-ului în 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele