Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Laszlo Dioszegi a ieşit la atac după ce fanii FCSB-ului au făcut dezastru pe stadionul lui Sepsi: ”Noi i-am primit foarte bine. Nu ştiu ce bucurie pot avea aceşti oameni!”

Sepsi OSK Publicat pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21090043/1/1622404095623.png

FCSB a învins pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Nemulţumiti de faptul că nu au fost lăsaţi să stea în formulă completă, fanii celor de la FCSB au creat pagube la toaletele arenei din Sfântu Gheorghe.

După aceste incidente, Laszlo Dioszegi a reacţionat. În urmă cu ceva timp, el avea doar cuvinte de laudă la adresa fanilor de la FCSB, dar după pagubele create, a recunoscut că nu le înţelege atitudinea. 

”Noi i-am primit foarte bine. Nu ştiu ce bucurie pot avea aceşti oameni!”

”Deci să nu se înţeleagă greşit, fotbaliştii de la FCSB nu au distrus nimic. Toaleta respectivă se afla în zona oaspeţilor, iar distrugerea a fost făcută de aşa-zişii suporteri ai FCSB-ului.

Nu ştim câţi pentru că, din păcate, nu ai voie să montezi camere de luat vederi în toalete şi aşa nu ai cum să afli cine a făcut distrugerea, pentru că din toţi cei 420 poate că au fost o dată la toaletă şi nu ai cum să ştii câţi au fost şi cine au fost.

Sunt suporteri care vin doar pentru scandal la stadion şi pot să spun că nu doar la noi la Sfântu Gheorghe, ci şi prin alte părţi.

Nu ştiu ce bucurie pot avea aceşti oameni cărora le oferi nişte condiţii şi tot confortul, într-un spaţiu foarte cochet în care habar nu am cu ce au greşit acele elemente de mobilier din toalete.

Noi i-am primit foarte bine pe toţi care au venit la noi în deplasare. Noi am considerat mereu că nu avem duşman, ci avem adversar, care totdeauna noi am fost o gazdă bună cu adversarii.

Deci noi nu avem duşmani şi considerăm că o echipă este un simplu adversar”, a spus Dioszegi, conform Sport Total FM. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele