Ultima oră
Aurelian Chiţu, ofertat de un club cu pretenţii din Superliga! Salariu de 14.000 de euro Aurelian Chiţu, ofertat de un club cu pretenţii din Superliga! Salariu de 14.000 de euro
”Nu te critică niciodată unul care face mai mult decât tine”. Bogdan Lobonţ i-a răspuns public lui Robert Niţă ”Nu te critică niciodată unul care face mai mult decât tine”. Bogdan Lobonţ i-a răspuns public lui Robert Niţă
S-au tras la sorţi semifinalele Cupei României la handbal masculin S-au tras la sorţi semifinalele Cupei României la handbal masculin
Semimaratonul Bucureşti, la a 13-a ediţie. Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători Semimaratonul Bucureşti, la a 13-a ediţie. Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători
Andy Murray va reveni după accidentare la Geneva Open Andy Murray va reveni după accidentare la Geneva Open
Chinezul Ma Long nu îşi va apăra titlul olimpic la tenis de masă Chinezul Ma Long nu îşi va apăra titlul olimpic la tenis de masă

Laszlo Dioszegi a ieşit la atac după meciul cu FCSB: ”Am fost egalii lor!”

Sepsi OSK Publicat pe 4 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21085776/1/dioszegy.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Meciul de la Sf. Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu.

Compagno a egalat după numai două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19, Florinel Coman a înscris golul prin care bucureştenii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic. 

În minutul 63, Safranko a egalat după un şut respins al lui Aganovic, dar după consultarea VAR, arbitrul a anulat golul pentru ofsaid. FCSB este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, la doar trei puncte de lider, Farul Constanţa.

După meci, patronul lui Sepsi a oferit mai multe declaraţii. Laszlo Dioszegi l-a evidenţiat pe Ştefan Târnovanu, portar care a avut multe intervenţii bune în meci. 

”Am fost egalii lor!”

”Fotbal bun. Cred că am fost egalii FCSB-ului, am avut foarte multe ocazii, a fost un meci plăcut, dar din păcate ei au luat cele trei puncte.  Nu ştiu ce ne-a lipsit. Târnovanu a fost iarăşi înger păzitor.

Nu degeaba este unul dintre cei mai buni portari din România, are talie, este un tânăr talent care va fi portar bun pentru naţională.

Ăsta este fotbalul, per total a fost un meci foarte frumos şi-mi felicit echipa pentru dăruire şi pentru că a dat totul pe teren”, a declarat patronul lui Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele