Ultima oră
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”

Laszlo Dioszegi a lămurit posibilul transfer a lui Alexandru Albu | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi OSK Publicat de Tudor Moisa pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21566229/1/albu.jpg

Rapid este singura echipă care nu a câştigat vreun meci, în primele cinci etape din play-off.

În urma meciului piedut de formaţia giuleşteană, scor 4-1, cu CFR Cluj, Dan Şucu s-a hotărât să renunţe la mai mulţi jucători, după ce actuala stagiune va lua sfârşit.

Printre aceştia se număra şi Alexandru Albu, care ulterior a fost şi scos din lot.

Duminică. Orange Sport a notat că mijlocaşul s-a înţeles cu Sepsi. 

După meciul pierdute de formaţia covăsneană, scor 3-1, cu Universitatea Craiova, Laszlo Dioszegi a ţinut să lămurească acest posibil transfer.

Finanţatorul lui Sepsi a spus că el nu ştie nimic despre această mutare.

"Nu! Astăzi ne-a mai întrebat cineva. Sincer, nu ştiu absolut nimic de Albu.

Ştiu că era la Rapid, dar noi nu am purtat nici măcar discuţii cu jucătorul sau cu agentul lui. Este o ştire falsă.

Asta nu ştiu (n.r. dacă Sepsi este interesată de Albu), dar noi nu am discutat cu nimeni, 100%. Nu ştiu dacă Hadnagy a discutat cu cineva, dar până la mine nu a ajuns", a spus Laszlo Dioszegi, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele