adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Laszlo Dioszegi anunţă că Sepsi va merge la TAS după decizia rejucării meciului cu FC ”U” Craiova: ”Vrem să vedem dacă am avut dreptate!”

Sepsi OSK Publicat pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21052385/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-u-craiova-1948-superliga-superbet-29-01-2023.jpg

Patronul grupării Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a declarat sâmbătă dimineaţă că va sesiza Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), după ce Comisia de Recurs a FRF a decis rejucarea partidei cu FC ”U” Craiova 1948.

Dioszegi a subliniat că nu are probleme cu rejucarea partidei, ci doar vrea să ştie dacă a avut dreptate.

Decizia fermă a lui Laszlo Dioszegi

"Jucăm meciul fără probleme, dar tot mergem la TAS pentru că vrem doar să ştim dacă am avut dreptate sau nu. Nu se mai poate schimba nimic, probabil decizia va veni prin august sau septembrie. Interesul nostru nu este să schimbăm clasamentul, ci vrem să vedem dacă am avut dreptate.

E bine că jucăm pe teren, să nu mai fie discuţii, dar vrem să ştim dacă am avut dreptate. Dacă Craiova ne bate, înseamnă că merită. E simplu ca bună ziua. Trebuie cumva să stopăm scandările şi dintr-o parte şi cealaltă.

Dacă nu intrăm în play-off, nu e capăt de ţară, e fotbal, trebuie să ştim şi să pierdem. Dacă nu intrăm în play-off, nu a murit fotbalul în Sfântu Gheorghe. Luptăm pentru locurile 7-8. Joi, Craiova are interzis accesul suporterilor, vom face ceva să nu se infiltreze. Să nu vină galeria, organizat", a declarat Dioszegi, la Digi Sport.

Comisia de Recurs din cadrul FRF a decis, joi, rejucarea meciului dintre echipele Sepsi Sfântu Gheorghe şi FC ”U” Craiova 1948, suspendat la 29 ianuarie din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor.

Partida se va rejuca, joi, 16 martie, din primul minut.

La 15 februarie, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancţiunile după suspendarea meciului Sepsi – FC ”U” Craiova 1948, din Superligă.  Craiovenii au pierdut atunci meciul la masa verde, au fost penalizaţi cu 22.500 de lei şi au primit sancţiunea de disputare a şase meciuri în deplasare sau pe teren neutru fără suporteri.

La 29 ianuarie, meciul Sepsi – FC ”U” Craiova 1948, din etapa a 23-a a Superligii, a fost suspendat din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele