Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Laszlo Dioszegi, după eliminarea lui Sepsi. ”Nici o echipă din România nu putea face un rezultat mai bun decat noi” + Ce a spus de transferul lui Ştefănescu la FCSB

Sepsi OSK Publicat pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21301282/1/dioszegy.jpg

Bodo/Glimt a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Sepsi OSK, în manşa a doua a play-off-ului din Conference League. Sepsi a devenit astfel ultima echipă din România care părăseşte cupele europene, ratând intrarea în grupele Conference League.

Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi OSK, spune că a fost mândru de echipa sa, după meciul cu Bodo/Glimt şi crede că nici o echipă românească nu ar fi făcut un rezultat mai bun decât Sepsi în meciul din Norvegia.

”Am intrat în vestiarul băieţilor şi le-am spus o singură propoziţie: Sunt mândru de voi. Putem să părăsim stadionul cu capul sus. Băieţi au luptat 120 de minute şi, dacă nu era lovitura de la 11 metri pentru ei, poate ajungeam la penaltiuri. E o echipă mai bună, dar azi am fost cel puţin egali cu ei.

Nu pot să fiu supărat pe Păun, el  jucat foarte multe meciuri bune. Eu nu pot să fiu supărat pe un jucător care a comis un gest nelalocul lui. Aici nu vorbim de un jucător. Bodo/Glimt este o echipă foate bună, trebuie să recunoaştem. Am jucat şi pe o suprafaţă de joc cu care nu suntem obişnuiţi. Eu cred că nici o echipă din ţara noastră, România, nu putea face un rezultat mai bun decât noi.

Despre transferul lui Ştefănescu la FCSB ce să spun? Sunt sigur că acest transfer nu se face. Ştefănescu vrea să rămână la noi. Dacă primesc un milion de euro pe Ştefănescu, nu îl dau. Mai important decât banii este omogenitatea lotului. Pot să mai spun acum că în zilele următoare la echipă va mai veni un fundaş central, care joacă la echipa naţională, are vreo opt apariţii în naţionala Ungariei”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele