Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi, dur după remiza lui Sepsi cu Rapid: ”Am renunţat la play-off. E supărare mare, dar mergem mai departe”

Sepsi OSK Publicat pe 11 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20601955/1/1622404095623.png

Laszlo Dioszegi, finanţatorul clubului Sepsi, a fost dezamăgit după meciul echipei sale cu Rapid, terminat la egalitae, scor 1-1. Giuleştenii au egalat pe final, în minutul 90+2, motiv pentru care omul de afaceri a fost dur în declaraţii. A afirmat că Sepsi a pierdut orice şansă la play-off.

Egalul cu Rapid l-a făcut să spună public abia acum că nu mai speră la play-off, deşi în sine simţea că sezonul acesta de Casa Liga 1 nu va fi cel mai bun pentru Sepsi şi că va ajunge în play-out.

Nu se poate să iei gol în minutul 92, când adversarul joacă în 10 oameni. Eu de mult am renunţat la play-off. E supărare mare, dar mergem mai departe. Eram acolo dacă am fi câştigat, dar tot nu aveam şanse la play-off.

 Hai să ne bucurăm pentru un punct, să scoatem multe puncte. În play-out va fi greu. Eu consider că din minutul 75 am jucat cam lejer. Ne-am gândit că poate victoria e a noastră”, a spus Laszlo Dioszegi, după 1-1 cu Rapid.

 Rapid a remizat, vineri, la Mioveni, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 26-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care a egalat pe final şi a jucat o mare parte a partidei în inferioritate numerică.

Au marcat: Ioniţă ‘90+2 / Ştefănescu ’50.

În minutul 33, de la gazde a fost eliminat Albu pentru o intervenţie dură la Achahbar.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele