Ultima oră
OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti
Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice Decizia luată de CIO dacă niciun palestinian nu se califică la Jocurile Olimpice
Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri Joan Chelimo Melly a stabilit un nou record al României, în proba de 10 kilometri
Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri

Laszlo Dioszegi, în al nouălea cer după calificarea lui Sepsi în play-off. ”Am luptat ca nişte tauri. Am ajuns acolo unde ne e locul”

Sepsi OSK Publicat pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21518574/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-cupa-romaniei-20-04-2022.jpg

Laszlo Dioszegi a fost în culmea bucuriei, după ce Sepsi a reuşit să se califice din nou în play-off-ul Superligii.

Sepsi s-a impus cu 2-1 la Ploieşti, în faţa Petrolului, şi a profitat de egalul făcut de ”U” Cluj pentru a urca pe ultimul loc ce duce în play-off. Golul victorie a fost înscris de Debeljuh în minutul 90+2.

Finanţatorul covăsnenilor s-a arătat extrem de fericit la finalul meciului cu Petrolul şi a anunţat că Sepsi va trage tare în play-off.

"Sunt bucuros ca un copil. Îmi vine să plâng. Sincer, n-am crezut că vom câştiga şi că rezultatele indirecte vor fi pentru noi. Vreau să mă duc să felicit băieţii. Au luptat extraordinar!

Cine a văzut meciul şi-a dat seama că 100 de minute au dat tot băieţii. Vă spun sincer, când a egalat Petrolul n-am mai crezut în victorie, dar iată că fotbalul te pedepseşte, dar te şi răsplăteşte.

Am luptat ca nişte tauri. Jos pălăria în faţa jucătorilor! Am arătat încă o dată că suntem o echipă imprevizibilă, care merită să fie în primele 6. Până la urmă, am ajuns acolo unde ne e locul. Nu vreau să spun cuvinte mari.

Dacă reuşim să câştigăm 2-3-4 meciuri, bravo băieţilor! Vom fi toţi mândri. Ne vom lupta la fiecare meci de la egal la egal. Noi jucăm mereu pe teren şi vom arăta întregii ţări că vom lupta la fiecare meci. Noi vrem să jucăm fotbal şi să câştigăm toate meciurile.

Era o cale mult mai uşoară în play-out să ajungem în cupele europene, dar nu depunem niciodată armele. Avem 10 meciuri foarte grele, iar jucătorii îşi vor da toată silinţa.

Le voi spune băieţilor că ăsta e spiritul lui Sepsi! S-au sacrificat, au luptat ca nişte tauri şi au meritat cu prisosinţă. Fiecare jucător are o primă specială, este stipulată în contract.

Cred că în jur de 5.000 de euro primeşte majoritatea jucătorilor pentru calificarea în play-off. Pentru acest meci, prima a fost de 900 de euro pentru victorie, pe lângă cei 5.000 de euro", a declarat Dioszegi, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele