Ultima oră
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional

Laszlo Dioszegi s-a dezlănţuit după meciul cu Rapid: ”Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. În niciun caz n-o să fim ciuca bătăilor!”. Ce spune despre eventuala ”relaţie specială” dintre echipa lui şi cei de la CFR înainte de meciul direct

Sepsi OSK Publicat pe 11 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21092765/1/1622404095623.png

Echipa Sepsi OSK a învins luni, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii. Este prima victorie din istorie a lui Sepsi în faţa Rapidului.

Începutul meciului de la Sf. Gheorghe a fost întârziat cu cinci minute, după un protest al jucătorilor rapidişti faţă de faptul că nu toţi suporterii vişinii au putut intra pe arena din Sfântu Gheorghe.

În minutul 15 al partidei, ultraşii echipei Rapid au părăsit stadionul, în semn de protest că o parte dintre ei au fost opriţi să intre la meci, pentru că ar fi depăşit numărul de locuri alocat galeriei bucureştene pentru acest meci.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 26 de Tudorie, după gafe în şir ale apărării giuleştenilor. Rapid a avut primul şut pe poartă abia în minutul 53. Gazdele au majorat avantajul în minutul 86, când Ştefănescu a înscris după o pasă cu călcâiul a lui Rondon.

Este prima victorie din istorie reuşită de Sepsi în faţa echipei Rapid şi al doilea succes al lui Cristiano Bergodi împotriva formaţiei giuleştene, după 16 ani.

După meci, patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a oferit mai multe declaraţii. El a transmis un mesaj hotărât şi a spus că echipa lui va face puncte în play-off. De asemenea, Dioszegi a ţinut să nege orice speculaţii că cei de la Sepsi sunt ”prieteni” cu cei de la CFR înaintea meciului direct.  

”Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. În niciun caz n-o să fim ciuca bătăilor!”

”Aşa am discutat, să continuăm cu domnul Bergodi, dacă vrea şi el. Ar fi păcat să se rupă o relaţie atât de bună, am reuşit să formăm o echipă, iar continuitatea e totul la un club.

A fost o victorie frumoasă, total meritată. Puteam să jucăm cu orice echipă, avem şanse cu oricine dacă jucăm aşa. Sunt sigur că facem o figură frumoasă şi cu CFR. Să scrie presa şi noi să câştigăm cu 1-0.

Chiar cred că putem face surpriza la Cluj, jucătorii sunt montaţi la maximum. Şi pe ei îi deranjează, ştiu că se spune un lucru neadevărat. Vor să arate că sunt nişte speculaţii.

Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: şi Rapid a jucat foarte slab. Dar cred că puteam să învingem şi dacă Rapid juca mai bine. Parcă n-am văzut o echipă sudată, n-aş avea ce jucător să scot în evidenţă după prestaţia Rapidului de ieri.

În niciun caz n-o să fim ciuca bătăilor în play-off, cum am fost acum patru ani. Sunt sigur că o să luăm peste şapte puncte în play-off”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele