Ultima oră
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul ”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul

Lăudat de englezi, Drăguşin a primit o veste proastă după partida cu Luton

Stranieri Publicat pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21542783/2/profimedia-0861430417.jpg

Tottenham, la care joacă Radu Drăguşin, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Luton Town, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului Angliei, în care a fost condusă cu 1-0.

Luton a deschis scorul în minutul 3, prin Chong.

Pentru Tottenham au marcat Kabore ’51 (autogol) şi Son ’86. Drăguşin a jucat pe toată durata partidei.

Radu Drăguşin, rezervă cu West Ham

Sofascore l-a evaluat pe stoperul român cu nota 6.7, pentru prestaţia din partida de sâmbătă. După două meciuri în care a fost integralist pentru Tottenham, englezii i-au dat o veste proastă fundaşului. 

Jurnaliştii londonezi au dezvăluit că Micky van de Ven ar putea ocupa locul românului în următorul meci, deplasarea de la West Ham. 

„Radu Drăguşin a avut un joc impresionant, reuşind să îşi revină după meciul dificil de pe Craven Cottage. În partida cu Luton a respins cinci mingi, a reuşit un tackling şi a câştigat două dueluri aeriene. 

Drăguşin a părut confortabil cu mingea la picior şi s-a aventurat în câteva curse lungi în jumătatea adversă, una dintre ele terminându-se cu ocazia lui Johnson.

Probabil că Van de Ven va intra în locul românului la meciul cu West Ham, olandezul aducând mai multă viteză pe linia de fund. Totuşi, înălţimea lui Drăguşin ar putea fi folosită pe parcursul jocului pentru a contracara fazele fixe ale lui West Ham.”, au scris cei de la Football London.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele