Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Laude pentru Special. Reacţia lui Chivu faţă de Mourinho, după cucerirea trofeului Conference League

Serie A Publicat pe 26 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20719358/1/mourinho.jpg


Cristian Chivu, acum antrenor al echipei U19 a clubului Inter Mialno, a avut numai cuvinte de laudă despre fostul său tehnician Jose Mourinho, alături de care a câştigat Liga Campionilor în 2020.
 
"(n.r. - Roma are) Caracterul lui, dorinţa de a câştiga, furia lui competitivă. Conştiinţa de a fi puternic, dar şi de a avea limite. Toate acestea a reuşit să le transmită în doar un an", a spus Chivu, întrebat fiind ce a adus Jose Mourinho echipei AS Roma.
 
"El îi face mai buni pe jucătorii obişnuiţi şi transformă jucătorii buni în fenomene. Cum? Lucrând la forţa psihică: cea care te face să-ţi depăşeşti limitele sau momentele de dificultate pe care le ai în timpul unui meci sau al unui sezon", a continuat el, potrivit fcinternews.it, care citează Gazzetta dello Sport.
 
Despre stilul de joc neatractiv pe care îl imprimă echipelor, Chivu a comentat: "Unii vor spune că Roma ar fi putut juca mai bine, dar această echipă nu are multe fenomene. Dar Jose le-a adus cultura de a fi capabili să câştige: aceeaşi cultură pe care a predat-o şi echipei noastre Inter, care era puţin mai puternică decât această formaţie a Romei..."
 
AS Roma a câştigat prima ediţie a Conference League, după ce a învins în finală, miercuri, la Tirana, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Feyenoord Rotterdam. A marcat: Zaniolo '32.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele