Ultima oră
VIDEO | Metz - Lyon 1-2. Ladislau Boloni are o situaţie tot mai dificilă în clasament VIDEO | Metz - Lyon 1-2. Ladislau Boloni are o situaţie tot mai dificilă în clasament
VIDEO | Bologna - Verona 2-0. Gazdele urcă pe 4 în Serie A! VIDEO | Bologna - Verona 2-0. Gazdele urcă pe 4 în Serie A!
VIDEO | Leverkusen - Mainz 2-1. Liderul din Bundesliga trece cu bine peste un meci complicat VIDEO | Leverkusen - Mainz 2-1. Liderul din Bundesliga trece cu bine peste un meci complicat
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă nu este impresionat de baza celor de la FCSB! "Eu le-am văzut astea în '98" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă nu este impresionat de baza celor de la FCSB! "Eu le-am văzut astea în '98"
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR

Laura Rus şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a României

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21409567/1/laura-rus.jpg

În vârstă de 36 ani, Laura Rus şi-a anunţat retragerea de la naţionala feminină imediat după partida cu naţionala Croaţiei, de marţi, ora 20:00, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, informează frf.ro.

Laura Rus a adunat, până la partida de marţi cu naţionala Croaţiei, 139 selecţii sub tricolor în cei 19 ani în care a evoluat la prima reprezentativă, fiind şi în top 3 marcatoare all time.

Lala a debutat la prima reprezentativă într-un turneu amical din Dubai, în partida contra Emiratelor Arabe Unite din 02/02/2005, câştigată cu 1-0 de tricolore! Ultimul său meci în tricoul echipei naţionale va fi, cel mai probabil, împotriva Croaţiei, care se va disputa marţi, de la ora 20:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf” din Bucureşti. 

Mesajul atacantului naţionalei feminine pentru suporterii naţionalei feminine:

Dragi suporteri ai naţionalei feminine,

În momentul în care am îmbrăcat pentru prima data tricoul echipei naţionale, în urmă cu 19 ani, am simţit cea mai mare mândrie, dar şi responsabilitate deopotrivă. Nu a existat o zi sub tricolor în care să nu dau totul pentru ţara mea, chiar şi în momentele cele mai grele.

Tocmai de aceea, îmi este foarte greu să renunţ. Însă, vin anumite momente în viaţă în care, deşi sufletul nu te lasă, trebuie să iei şi decizii grele. Astfel, prin intermediul acestei scrisori deschise, doresc să îmi anunţ retragerea de la echipa naţională a României. Partida cu naţionala Croaţiei din 5 decembrie 2023 va fi ultima în care voi îmbrăca tricoul echipei naţionale. Cu aceeaşi onoare şi responsabilitate ca prima dată!

Mi-aş dori să am alături de mine şi suporterii naţionalei feminine la acest ultim meci, aşadar vă adresez o invitaţie personală la partida din 5 decembrie, ora 20:00, stadion ”Arcul de Triumf”. Ar însemna enorm pentru mine să îmi fiţi alături.

Mi-a fost foarte greu să iau această decizie, însă în perioada următoare îmi doresc să acord mai mult timp familiei şi carierei de jucătoare la clubul cu care am contract în prezent, atât timp cât voi putea evolua la un nivel ridicat.

Doresc, desigur, să mulţumesc din tot sufletul tuturor celor care au fost alături de mine în perioada în care am făcut parte din naţionala feminină, în special familiei mele, care m-a susţinut permanent în îndeplinirea acestui vis.

Mulţumirile mele sunt adresate, în egală măsură, Federaţiei Române de Fotbal, staff-ului tehnic, colegelor mele de echipă şi tuturor celor angrenaţi la echipa naţională. Dincolo de legăturile profesionale dezvoltate, am reuşit să leg prietenii pe viaţă, să învăţ şi să mă autodepăşesc permanent alături de oamenii care mi-au fost alături pe tot parcursul acestor ani.

Voi continua să fiu cu sufletul alături de colegele mele şi de tot ce înseamnă naţionala feminină a României! Mereu şi pentru totdeauna.

Cu dragoste şi recunoştinţă,

Laura Rus #Lala9

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri