Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Laurenţiu Reghecampf are trei oferte pe masă! Ce echipe îl vor pe fostul antrenor de la FCSB şi U. Craiova

Stranieri Publicat pe 9 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21222374/1/reghe.jpg

Laurenţiu Reghecampf încă este sub contract cu Neftchi Baku, dar sunt semnale că ar pleca de la echipă în această vară, chiar dacă mai are un an de acord. Conform unor informaţii, plecarea poate fi acceptată de român în condiţiile în care este dorit şi de alte cluburi şi, se pare, nu mai este în graţiile patronului formaţiei din Azerbaijan.

Laurenţiu Reghecampf are o clauză de 100.000 de euro în contractul cu Neftchi Baku dacă va fi dat afară, dar interesul anumitor formaţii l-ar putea face să renunţe la clauza stabilită în contract. Potrivit Play Sport, antrenorul român, fost la FCSB sau Universitatea Craiova, este pe lista a trei formaţii importante din spaţiul arab.

Existau zvonuri că Laurenţiu Reghecampf putea ajunge la U. Craiova 

Mai mult decât atât, înaintea finalului sezonului recent încheiat din SuperLiga României, se zvonea că Laurenţiu Reghecampf ar putea reveni pe banca echipei Universitatea Craiova. Românul nu se află într-o situaţie uşoară la Neftchi Baku şi ar putea pleca de la clubul azerilor, lucru despre care se discută şi acum.

La jumătatea lunii mai se vorbea că Eugen Neagoe, dacă nu va reuşi să o ducă pe Universitatea Craiova în cupele europene, perspectivă care s-a şi adeverit în cele din urmă, va fi dat afară. Însă, iată că momentan acest lucru nu s-a întâmplat.

Bilanţul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova:

  • 26 de victorii 
  • 7 egaluri
  • 12 înfrângeri
  • Golaveraj: 86-37.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele